chef joseph hadad
News

Chef Joseph Hadad pregătește un hub culinar

Celebrity chef-ul Joseph Hadad își va îndeplini un nou vis până la finalul anului 2020: realizarea unui hub culinar format din trei restaurante, situat în inima Bucureștiului.

Primăvara acestui an a fost o provocare pentru Chef Hadad, dar a fost și o perioadă în care a continuat să fie prezent în fața publicului prin rețetele transmise prin intermediul canalului IGTV, direct de acasă. În același timp, a început să funcționeze cu succes serviciul de livrări al brasseriei CAJU și cel de catering pentru evenimente, care vor continua și în lunile următoare. Dar o asemenea perioadă necesită și luarea unor decizii pe termen lung, așa cum este realizarea unui hub culinar format din trei restaurante, pe strada Nicolae Golescu, în inima Bucureștiului.

Primul este brasseria CAJU by Joseph Hadad, care va prezenta același stil de casual dining ce îi permite lui chef Hadad să ofere oaspeților preparate ce amintesc de gusturile copilăriei sale, cu puternice influențe nord-africane.

Al doilea restaurant va fi JOSEPH by Joseph Hadad, care își părăsește actuala locație și se va muta în apropiere de CAJU. Lucrările de amenajare ale spațiului sunt extrem de complexe și mai necesită câteva luni până la lansare. Atunci când l-a înființat, ca tribut adus pasiunii sale de o viață, Joseph Hadad a visat ca restaurantul ce-i poartă numele să devină universul unei revoluții gastronomice în România, acel loc special, așteptat și dorit în București. Timp de 7 ani, JOSEPH a îmbinat cultul pentru gastronomia gourmet cu nevoia de a fi într-un spațiu confortabil, primitor și rafinat, cu servicii de top. Toate aceste elemente se vor regăsi și în noul JOSEPH, pe care chef Hadad îl va inaugura la sfârșitul anului.

Iar al treilea restaurant se va găsi la 50 de metri de CAJU și are un concept ce combină foarte bine ideea de bar, cu cea de masă. Acesta poartă numele MACE by Joseph Hadad și va avea puternice influențe marocane. Desigur, vor exista feluri de mâncare unicat, foarte aromate și nișate, pe lângă alte preparate de inspirație marocană. Inaugurarea restaurantului va avea loc în cursul lunii august a acestui an.

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

elefant.ro
Booking.com

TukTuk.ro