restaurante bucuresti
Foto: Prykhodov
Food stories News

10 restaurante cu livrare la domiciliu în perioada carantinei

Este o perioadă complicată, în care din păcate alegerile noastre sunt foarte mult constrânse în toate aspectele vieții, dar mai ales în cel alimentar. Dacă până de curând ne era greu să ne decidem în care din restaurantele noastre preferate putem lua cina, acum opțiunile ne sunt mult mai limitate. Pizza să trăiască, dar când ne plictisim de ea, ce mâncăm?

Am făcut, așadar, o listă cu câteva dintre restaurantele importante din București care până acum serveau doar în spațiul propriu, dar ale căror servicii s-au transformat momentan în livrare la domiciliu, fără să schimbe, însă, gustul cu care v-au obișnuit.

Anika

Proaspăt deschis, restaurantul lui Alexandru Dumitru nu a apucat să aibă parte de clientela pe care o merita și situația generală l-a făcut să închidă, însă spre bucuria noastră, a reconsiderat și acum este disponibil pentru livrări. Aici.

Ginger Horse Irish Pub

Pub-ul din Pipera a decis să își răsfețe în continuare clienții din zonă cu faimoșii burgeri și mâncărurile cu care îi obișnuiseră, însă de data aceasta sub formă de livrare la domiciliu între orele 13 și 21. Aici.

Mahala

Mâncarea românească cu un „twist” este acum disponibilă la livrare sau ridicare de la fața locului, putând să alegi din meniul obișnuit al restaurantului. Aici.

Maize

De azi și Maize revine cu bucate delicioase, un meniu „de suflet”, creat special pentru livrările la domiciliu, gândit de Daniel Pălici și echipa sa. Aici.

Noua

Noua bucătărie românească nu vrea să fie deja dată uitării, așa că pe perioada crizei Alex Petricean livrează la domiciliu sau te așteaptă la portița de pe Popa Nan pentru a o ridica chiar tu. Aici.

Poesia

Restaurantul italian din Aviatorilor vine și cu reduceri de 20% la prețurile din meniu pentru această perioadă în care poți comanda acasă sau ridica de la ei. Aici.

Primus-Terminus

Duo-ul de restaurante de pe Calea Victoriei s-a repliat și el în această perioadă și din bucătăria comună livrează mâncăruri de pub și mâncăruri românești, de care cu siguranță că ți se face dor după atâtea paste cu sos de la borcan. Aici.

Raionul Floreasca

De la Raionul Floreasca poți comanda în același timp și peștele proaspăt, pentru a ți-l pregăti singur, dar și o parte din preparatele din meniu. Aici.

Red Angus Steakhouse

Mâncărurile americane de la Red Angus pot fi acum comandate prin toate platformele consacrate de livrare la domiciliu. Aici.

Zexe Braserie

Iar ca să te îndulcești, braseria cu cofetărie unde găsești prăjiturile minunate ale Anei Consulea este și ea disponibilă pentru livrare. Aici.

Credit foto feature: Prykhodov

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

answear.ro
Booking.com

TukTuk.ro