Restaurante Travel

7 restaurante intime pe care să le cauți în lume

Cauți un loc confortabil în care să te poți bucura de o cină intimă alături de partenerul tău, atunci când vizitezi un oraș nou? Uită de marile restaurante cu caracter impersonal și încearcă un restaurant mic, intim, în care vei servi o cină de neuitat. Dacă ajungi în vreunul din cele șapte orașe de mai jos, nu ezita să facir ezervare la localurile pe care ți le sugerăm. Din locuri unde poți servi sushi într-un bar confortabil amplasat într-un copac, până în alte locații superbe, în care mâncarea este pur și simplu delicioasă.

Solo Per Due, Vacone, Italia

Solo per Due
Solo per Due

Nu există alt mod mai potrivit de a începe această listă decât cu acest restaurant. Solo Per Due (Doar pentru Doi) pare să fie cel mai mic restaurant din lume. Există o singură masă, deci pot fi servite doar două persoane în același timp. Cel mai romantic mod de a cina în doi. Nu există nici cozi, nici schimbări de ultim moment. Fiind singurele persoane din restaurant, toată atenția personalului se va îndrepta către nevoile tale.

Adresa: Via Villa di Orazio 02040 Vacone Rieti Tel: 0746 676873

The Araki, Londra

În acest restaurant sushi, cu nouă locuri, ți se promite o cină la nivelul celor două stele Michelin cu care se mândrește localul. Clienții îl pot urmări îndeaproape pe maestrul Mitsuhiro Araki în timp ce prepara sushi-ul. Prețul unui omakase variază în jurul sumei de 300 lire sterline sau 420 de euro.

Adresa: Unit 4, 12 New Burlington Street London W1S 3BH 020 7287 2481

Four Seasons, Budapesta, Ungaria

4 seasons

Visezi la o cină sub lumina reflectoarelor? De ce să nu mergi cu partenerul tău la teatrul Operei Maghiare de Stat, unde poți cina sub dulcile armonii ale orchestrei liv,e într-o încăpere cu 1.200 de locuri goale? Prețul, e drept, pornește de la 60.000 de lire sterline.

Adresa: Gresham Palace Budapest, Széchenyi István tér 5-6, 1051 Budapest

E by Jose Andreas, Las Vegas, Statele Unite ale Americii

Foto: josephmallozzi.files.wordpress.com
Foto: josephmallozzi.files.wordpress.com

Experimentează o cină exclusivistă în acest bar cu 8 locuri unde bucătarii șefi îți vor pregăti un meniu personalizat. În spatele magiei se află José Andrés, bucătarul șef și patronul localului.

Adresa: 3708 Las Vegas Boulevard South Cosmopolitan of Las Vegas, Las Vegas, NV 89109

Soneva Kiri, Tree top Dining Pod, Thailanda

soneva kiri

Acest restaurant apare în ghidul nostru „restaurante unice” datorită priveliștii asupra coastei și faptului că poți cina într-un cocon ca un cuib de pasăre, printre vârfurile copacilor. Chelnerii sosesc la tine cu ajutorul tirolienei. Fiecare cocon are o capacitate maximă de patru persoane, prin urmare atmosfera liniștită este garantată.

Adresa: 110 Moo 4, Koh Kood Sub-District, Koh Kood District, Trat 23000, Thailanda

Tsuta, Tokyo

Acest local cu nouă locuri specializat în ramen este considerat unul dintre cele mai exclusiviste restaurante din Tokyo și primul căruia i s-a acordat o stea Michelin. Fii pregătit să aștepți….coada este legendară.

Adresa: 1-14-1 Sugamo, Toshima-ku Tokyo

Faviken, Suedia

Faviken

Acest restaurant este amplasat pe o proprietate de vânătoare de 8000 ha, în nordul Suediei. El ocupă locul 25 în Top 50 al celor mai bune restaurante din lume. Bucătarul șef, Magnus Nilsson, servește preparate rustice scandinave celor maxim 12 clienți ai micuțului restaurant. Clienții se cazează peste noapte, deoarece plecatul după ce se înserează nu este o alegere bună.

Adresa: 216, 830 05 Järpen, Suedia

Despre autor

mm

Alexandra Gheorghias

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

answear.ro

carturesti.ro%20
Booking.com

AcademiaBarbatilor.ro

TukTuk.ro