Restaurante casual dining

The Ace, conceptul pub-restaurant din Centrul Vechi al Capitalei

O clădire renovată de pe strada Lipscani adăpostește recentul deschis The Ace, un concept multispațial de restaurant și pub. Subsolul este rezervat nopților și își așteaptă oaspeții cu o varietate de băuturi. Parterul înalt este gândit sub forma unui lounge, iar restaurantul se întinde la etajele 1 și 2, acolo unde există și o cameră pentru mese private, cu vedere la stele.

Despre restaurantul The Ace

Ideea de la care a pornit proiectul The Ace a fost exact semnificația asului. Adică să fie un loc de top în Centrul Vechi, atât din punct de vedere al calității meniului și serviciilor, cât mai ales al siguranței. Clădirea a fost proiectată și pregătită să reziste și unui cutremur de până la 9 grade pe scara Richter.

Designul localului a fost conceput împreună cu un arhitect, iar cele mai importante au fost detaliile, de la finisaje, până la materialele folosite, sistemul de iluminare, barul, mobilierul.

La The Ace te poți relaxa la o bere în Pub, sau la o cafea și poate un preparat lejer în bistroul-lounge, ori poți savura o cină rafinată în restaurantul de la etaj. Poți chiar să te bucuri de o experiență culinară aparte, în zona de rooftop, unde vei descoperi un spațiu intim, cu vedere către stele, atunci când vremea o permite, datorită acoperișului retractabil. În zona de rooftop, este amenajată și o mică terasă intimă.

Despre meniul The Ace

De meniul restaurantului s-a ocupat chef Cornel Balaban, care a organizat o selecție de preparate internaționale, menite să satisfacă toate gusturile și să transforme preparate clasice în reinterpretări culinare cu multă savoare.

Pentru că Centul Vechi este o zonă foarte atractivă pentru turiști, în meniu sunt incluse și câteva preparate tradiționale ce combină clasicul cu modernul în aceeași farfurie.

Meniul de antreuri te poartă de la humus la fish & chips sau supe. Poți alege paste sau feluri principale precum șnițelul sau cotletele de miel. Desertul îl poți lua a la francais, cu un platou de brânzeturi, sau mai internațional, cu clătite ori cheesecake.

Cocktailurile clasice și selecția de spirtoase și bere completează masa la The Ace.

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

elefant.ro
Booking.com

TukTuk.ro