Food stories

A ars iute la Kunnai!

Pe 29 august, spre seară, la restaurantul Kunnai a avut loc prima ediție a concursului de mâncat picant ”Arde iute la Kunnai”. Într-o atmosferă relaxantă, sub fermecătorul patronaj al proprietarului restaurantului Kunnai, chef Anne Ampawan, șase concurenți s-au întrecut în a demonstra cât se poate de tare pasiunea lor pentru mâncarea condimentată. Și nu orice fel de mâncare condimentată, ci una cu specific thailandez.

Au fost prezenți bloggeri, vloggeri și televiziuni, care mai de care mai admirativi la adresa concurenților, aceștia trebuind să treacă prin picantele furci caudine a trei probe (a se citi ”trei feluri de mâncare”): un antreu constând într-o salată de pui, o supă de vită și un red curry. În care nivelul capsaicinei era din ce în ce mai crescut, parcă pentru a duce la extrem simțurile participanților – trei doamne și trei domni ale căror eforturi au fost demne de aplauze. Surprinzător, învingătoarea a fost una dintre concurente, Elisabeta Ioana, care a câștigat o zi petrecută cu Anne Ampawan: shopping de ingrediente, lecții de mâncare thailandeză în bucătăria Kunnai și, în cele din urmă, o cină alături de persoana iubită, în restaurant. Dar toți concurenții au fost răsplătiți cu premii de la partenerii concursului, Casa Vitis, care a oferit prosecco, și vinuri de calitate, celălalt partener fiind Acqua Panna.

Ne-am distrat și am mâncat bine, am înțeles ce înseamnă o mâncare picantă de calitate și, la final, ne-am dorit cu toții să revenim la Kunnai pentru a încerca și celelalte feluri de mâncare, poate nu la fel de spicy, cu siguranță nu la nivelul Anne-spicy, dar, în mod cert, la fel de gustoase.

Despre autor

Chili Pepper

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

answear.ro

carturesti.ro%20
Booking.com

AcademiaBarbatilor.ro

TukTuk.ro