Restaurante Restaurante casual dining

B3ton – Restobarul de lângă parc (București)

Lângă intrarea principală a parcului Carol din Capitală, un complex de blocuri noi reunește la parter mai multe spații comerciale. Cel mai nou deschis dintre acestea este restobarul B3ton, un loc urban, unde poți veni duminica la brunch, înainte de o plimbare prin parc, te poți opri pentru prânz sau poți socializa seara cu prietenii.

Despre restobarul B3ton

Ultima lună a lui 2017 a adus pe piața culinară din București o nouă locație, restobarul B3ton. Numele pe care și l-au ales are o semnificație dublă. Pe de o parte, designul brut, foarte urban, la care proprietarul s-a sfătuit cu arhitecta Aurelia Filip, include elemente de beton aparent, iar pe de altă parte, își doresc cu totul la ei să fie „beton”, conform expresiei, de la atmosferă, la mâncare.

Restaurantul urban de la intrarea în parc poate acomoda între 50 și 60 de persoane, iar duminica își reunește oaspeții la un brunch cu muzică live și o selecție interesantă de meniu, pentru un preț unic de 100 lei de persoană, copiii având un discount de 50%, iar dacă le veți urmări paginile de socializare, veți putea observa și restul evenimentelor pe care le au în plan pentru acest an.

Despre meniul B3ton

Fiind un restaurant urban, și meniul este în consecință, cu preparate moderne, din bucătăria internațională, care să satisfacă papilele orășeanului grăbit și dornic de diversitate. Selecția de preparate a fost realizată de proprietar împreună cu chef Silviu Furdui și include de la platouri cu aperitive românești, la burgeri, fripturi, salate sau paste. Vita este din Uruguay, iar burgerii au un „touch” personal al localului. Vedeta, însă, este un burger imens, cel mai mare din oraș, pregătit la comandă pentru mese speciale. El este făcut după rețeta unui burger clasic, însă este destinat unui grup de 15-20 de persoane pofticioase. Sau poate unui Pantagruel dornic să bată vreun record. Pentru pofticioși ceva mai normali, însă, vedetele din meniu sunt coastele de porc la cuptor.

Desertul care îi reprezintă și cu care se mândresc este mărul în foietaj.

Meniul de băuturi este unul demn de un bar, pentru că vorbim până la urmă de un resto-bar, iar vedetele lui sunt cocktailurile pe bază de gin, atât de la modă în ultima vreme. Însă și limonadele aromate ocupă un loc de cinste în meniu.

B3ton Restobar – Bd. Mărășești nr. 2, București

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

fashiondays.ro
Booking.com

AcademiaBarbatilor.ro

TukTuk.ro