Restaurante Restaurante de top

Beef Room, restaurantul cu aer occidental din centrul Micului Paris (București)

La poarta Centrului Vechi al Bucureștiului, acolo unde farmecul clădirilor istorice te face să visezi la vremuri de altă dată, s-a deschis de curând un elegant restaurant cu un meniu scurt, concis și un aer occidental: Beef Room.

Despre restaurantul Beef Room

Spațios, cu mese dedicate atât cinelor în doi, cât și grupurilor de prieteni, decorul restaurantului este unul minimalist, cu influențe retro și asta pentru că este situat într-o clădire istorică, din 1886 care a fost sediul Societății Naționale de Asigurări.

Acum este un restaurant cu 90 de locuri în interior și alte 60 pe terasa ce dă spre Banca Națională a României, unde poți savura un pahar de la prosecco bar-ul din mijloc și în serile de vineri ai parte de petreceri de socializare cu muzică pusă de un dj.

Despre meniul Beef Room

Meniul foarte modern urmează trendul mondial minimalist, selectând cât un preparat din fiecare categorie, care este atent gătit. Așa că veți găsi o friptură de vită de Uruguay, un burger din aceeași carne, o doradă sau o porție de paste, toate complimentate de selecția de vinuri și cocktail-uri clasice. Meniul de băuturi este completat de berea artizanală, creată de maeștri locali special pentru acest restaurant.

De meniul de mâncare s-a ocupat newyorkezul Andres Jimenez, iar implementarea sa aici este realizată de bucătarul șef Cristian Carabageac și echipa sa din bucătărie.

Alegerile pentru desert includ clasicele peach melba și o cremă de ciocolată, dar și un scurt și delicios affogato.

Beef Room, str. Doamnei nr. 12

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

fashiondays.ro
Booking.com

AcademiaBarbatilor.ro

TukTuk.ro