brunch sheraton
News

Brunch Deluxe revine la Sheraton Bucharest Hotel

Brunch Delux a devenit deja o marcă a hotelului Sheraton din București și odată cu sosirea sezonului rece el a revenit duminică de duminică pentru câteva ore de răsfăț culinar.

Chef Ashlie Dias, alături de echipa sa, a conceput un meniu complex cu influențe din bucătăria internațională, bucătăria asiatică și, ca un element nou anul acesta, a integrat în colecția de rețete și preparate specifice bucătăriei românești.

În fiecare duminică, restaurantele Avalon și Benihana sunt pregătite să găzduiască peste 150 de gurmanzi, pe care să îi răsfețe cu o varietate de preparate pentru toate gusturile și muzică live.

Un element unicat al conceptului de Brunch Deluxe îl reprezintă show-ul de gătit live la teppanyaki, o marcă a restaurnatului Benihana, prezent astfel și în fiecare duminică.

De curând, restaurantul Benihana a lansat noul meniu cu o gamă bogată de specialități exotice japoneze ce vor putea fi degustate de asemenea la Brunch, iar copiii se pot bucura de colțul dulce creat de Centro Cakes și de spațiul de joacă, în timp ce părintii vor fi invitați la degustări de vin asociate cu brânzeturile potrivite, sub îndrumarea somelierul Sheraton.

După experiența culinară, întreaga familie se poate relaxa la noua facilitate a hotelului, SkyView Pool & Spa, o piscină cu tavanul de sticlă, care se găsește la etajul doi al hotelului.

Brunch Deluxe este fi disponibil în fiecare duminică între 12:30 și 16:00, la prețul de 235 lei de adult și 115 lei de copil (intre 6 si 12 ani). Copiii pana în 6 ani beneficiază de acces gratuit, de asemenea accesul la piscina hotelului este inclus, după ora 16:00.

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

fashiondays.ro
Booking.com

AcademiaBarbatilor.ro

TukTuk.ro