terasă urbană
Restaurante Restaurante casual dining

Bryo Appetite – terasa exotică cu pizza de lângă Parcul Carol (București)

Pe colțul Parcului Carol din București, într-un aliniamanet de mai multe terase, se remarcă una exotică, plină de vegetație, pe mesele căreia tronează pizze gustoase.

Aveți și pizza? Era întrebarea multora la B3ton Restobar. Răspunsul era negativ. Până acum! De ce? Pentru că de acum încolo, Da, avem și pizza!”, așa povestește proprietarul Bryo, același care a deschis cu ceva timp în urmă și B3ton Restobar.

Despre bistroul Bryo Appetite

Deschisă odată cu ridicarea stării de urgență, chiar de 1 iunie, terasa Bryo Apetit beneficiază și de zona închisă, destinată sezonului rece și momentului în care va fi permisa funcționarea în înterior. Numele este o adaptare a cuvântului românesc brio, adică succes și proprietarul s-a gândit că lumea va mânca cu brio proeparatele de aici.

Momentan, terasa poate acomoda până la 48 de persoane, dar plănuiesc extinderea, și aceeași capacitate există și la interior.

Serile de weekend sunt uneori umplute de ritmurile suave de saxofon sau mixurile live ale unui DJ.

Despre meniul Bryo Appetite

La Bryo meniul este, la fel ca la B3ton, unul urban, însă este axat numai pe preparate consacrate italiene: pizza, pasta și risotto, rețete compuse de chef Mădălin Călin.

Vedetele meniului, însă, sunt pizza the star, o pizza în formă de pernițe, umplute cu diverse ingrediente: mozzarella bufala, blue cheese, bacon, roșii cherry, parmezan și rucola; tagliatelle nero cu fructe de mare, tagliatte cu nero di sepia, creveți, midii, calamari, roșii cherry, vin alb și usturoi; penne quatro formagi cu trufe al forno, penne cu parmezan, mozzarella, brie, gorgonzola, camembert, trufe, caju și nucă; dar și desertul lava cake.

Meniul de mâncare este completat de cocktailuri de vară, vinrui, fresh-uri și smoothie-uri, însă și clasicele băuturi răcăritoare și cafele.

Bryo Appetite Bd Mărășești 2B, Bloc B, București


Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

elefant.ro
Booking.com

TukTuk.ro