burger
Restaurante Restaurante casual dining

Burgerati, cel mai nou local de burgeri din București

Pandemia nu a fost nefavorabilă tuturor business-urilor din industria horeca. Unii au decis chiar să se deschidă în această perioadă. Este și cazul Burgerati, cel mai nou local de burgeri din București, situat în zona Floreasca.

Despre Burgerati

Localul a fost gândit după dorințele proprietarilor, având un aer urban, iar de întregul branding s-a ocupat The Socialite Agency. Momentan, la Burgerati vei găsi 12 locuri pe terasă, iar din toamnă, când toată lumea așteaptă redeschiderea spațiilor interioare, alte 25 de locuri vor fi disponibile. Tot în curând vor avea seri speciale, dedicate câte unui produs din meniu.

Despre meniul Burgerati

Proprietarii și-au adunat prietenii și i-au pus la testat până au descoperit cele mai bune versiuni de burgeri. Astfel au ajuns la opt variante de burgeri de vită și patru din pui, plus câteva startere de să te lingi pe degete.

Cei mai populari burgeri din meniu sunt Crunchy Ranch Burger (chiflă homemade, chiftea din carne proaspăt tocată de vită, făcută la grătar, învelită în sosul ranch homemade, brânză cheddar, ceapă caramelizată, ceapă crocantă, salată verde, roșii, castraveți murați) și Double Decker Cheeseburger (chiflă homemade, două chiftele din carne proaspăt tocată de vită făcute la grătar, brânză cheddar, branză gouda topită, sos Burgerati, salată verde, roșii, castraveți murați). Lor li se adaugă aripioarele Buffalo, învelite în sosul picant făcut în casă.

Meniul de mâncare este completat de băuturi clasice, dar și de milkshake-uri cu tot felul de arome

Burgerati, Str Ceaikovski nr. 9, București

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

elefant.ro
Booking.com

TukTuk.ro