india
Food stories Travel Video

Ce să mănânci în India

Ca o gurmandă ce mă aflu (nu doar scriu despre mâncare, sau poate că am început să scriu despre mâncare fix din acest motiv), călătoriile mele din ultimii ani sunt și despre mâncare. De fiecare dată când ajung într-un loc nou, îmi place să explorez restaurantele, mâncarea stradală și, dacă pot, și mâncarea din casele oamenilor.

De data aceasta, pașii m-au purtat prin fascinanta Indie, unde am avut ocazia să gust deliciile din cele patru colțuri ale sale. Am trecut prin Mumbai, Candolim (Goa), Aurangabad, Varanasi, New Delhi, Agra și Jaipur. M-am lins pe degete și am mai cerut o porție când a fost cazul. Și am reușit cumva, vreme de trei săptămâni, să mănânc aproape exclusiv felurile lor, evitând preparatele internaționale.

Am mâncat în restaurante de lux, premiate în topurile internaționale, în locuri turistice, în bodegi locale și la standuri stradale, am trecut prin piețe și pe roof-top-uri. Am băut tot felul de chestii și am descoperit deserturile indiene. Despre toate acestea și nu numai vă povestesc în filmul vacanței mele culinare din India.

Namaste!

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

fashiondays.ro
Booking.com

AcademiaBarbatilor.ro

TukTuk.ro