Chef Paul Oppenkamp
Food stories News

Chef Paul Oppenkamp aduce noi combinații inedite în meniul Hard Rock Cafe București

Hard Rock Cafe ne-a obișnuit deja cu diverse meniuri speciale, cu durată limitată de existență în restaurant. Unele sunt interpretări românești ale unor feluri de mâncare îndrăgite, altele sunt ediții limitate infuzate cu băuturi alcoolice. Iar acum colaborarea cu un chef de renume aduce noi produse inedite în meniul de început de primăvară.

Meniul Hard Rock Cafe este completat astfel, începând din această săptămână, cu noi sortimente care îmbină rețetele americane cu produse românești, cum ar fi porcul Mangalița sau Feteasca Neagră. Noile preparate sunt concepute de celebrul Chef Paul Oppenkamp, recunoscut la nivel global pentru creativitatea sa și experiențele oferite consumatorilor, dar și pentru restaurantul său din București, The Artist.

Chef Paul Oppenkamp și-a început cariera la doar 14 ani și, până la 24 de ani, a devenit Executive Chef, datorită creativității și pasiunii pe care o pune în produsele pe care le concepe. În ultimii 8 ani, Chef Paul Oppenkamp a dezvoltat un concept unic de restaurant în București, bazat pe originalitatea sa, iar anterior a coordonat restaurante de top din toată lumea.

Noile produse incluse în exclusivitate în meniul Hard Rock Cafe Bucureşti sunt:

MANGALIȚA PORK BURGER – Burger din carne de porc de Mangalița, acoperit cu legume gătite în stil asiatic și castraveți murați, într-o chiflă rumenită, peste care se adaugă sos din arahide și nucă de cocos.

CHICKEN FRIED-BEEF SIRLOIN STEAK SANDWICH – Sandwich cu steak de vită, la fel de fraged ca puiul prăjit, frunze de salată, felii de murături asortate și maioneză cu muștar Dijon. Servit alături de macaroane cu patru feluri de brânză.

TEX-MEX CHILI CHEESEBURGER – Steak burger din carne proaspătă de vită Angus, acoperit cu chili salsa din roșii proaspete, tortilla chips și chili de vită ușor picant, servit într-o chiflă rumenită, cu felii de brânză Cheddar, ardei jalapeno și frunze de salată verde.

RED WINE FETEASCĂ NEAGRĂ BBQ-SAUCE-GLAZED PORK RIBS – Coaste de porc gătite la foc mic, dublu glazurate cu sos de barbeque și Caloian Fetească Neagră, servite cu cartofi prăjiți în unt aromat cu usturoi, salată dulce-acrișoară de varză roșie și chutney revigorant din mere și muștar.

Meniul va fi disponibil pentru o perioadă limitată.

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

fashiondays.ro
Booking.com

AcademiaBarbatilor.ro

TukTuk.ro