Food stories News

Ciao, Italia: 25 de văzut, 25 de mâncat! O carte de inspirație „azzurro”

Ești îndrăgostit de Italia? Atunci îți propun o carte care să-ți alimenteze inspirația atunci când visezi la o vacanță petrecută în minunata peninsulă sau atunci când ți-e poftă de un clasic preparat italienesc. ITALY – 25 to see / 25 to eat este prima carte dintr-o serie ce își propună să combine călătoriile cu gastronomia, prezentând cele mai frumoase 25 de locuri de văzut în Italia și cele mai bune 25 de preparate italienești, cu rețetele lor.

Vei face, așadar, o călătorie prin întreaga Italie, trecând în revistă locuri prin care ai fost sau în care ți-ai dori să ajungi, cu prezentarea lor succintă, alături de cele mai bune restaurante pe care le găsești în zonele respective. Și pentru că nicio călătorie nu se face cu burta goală, în a doua jumătate ai cele mai cunoscute și populare preparate italienești, cu rețetele lor, dar și cu o scurtă și interesantă istorie.

O carte care inaugurează ghidurile de călătorie și gastronomie marca TukTuk/ChiliPepper și care nu trebuie să lipsească de pe masa oricărui iubitor de Italia. O carte pentru tine sau un cadou pentru cei dragi, disponibilă momentan în limba engleză, care poate fi comandată în două variante:

1 De pe Amazon, în varianta tipărită – de aici.

2 De pe Magcloud, atât în varianta tipărită cât și în cea pdf – de aici (la comanda unei cărți tipărite, primești varianta pdf gratis)

25 to see / 25 to eat - Italy

By TukTuk Magazine in 25 to see / 25 to eat

124 pages, published 11/16/2019

Make a journey in the world of one of the most fascinating countries in the world!Discover the best 25 places to see and the best 25 foods to eat in Italy – with recipes!Take Italy in your home and let it in your heart!*** Use this book as inspiration, when you dream of Italy. Use it as a practical guide when you arrive in Italy. Use it in the kitchen, when you want to eat like a true Italian – cook one of these 25 classic Italian recipes!…

Despre autor

Chili Pepper

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

fashiondays.ro
Booking.com

AcademiaBarbatilor.ro

TukTuk.ro