lapte de cocos
News

Coco Aloha este gustul de cocos

Dacă nu te poți sătura de gustul laptelui de cocos, începând de luna aceasta varianta de 700 ml a laptelui de cocos, Coco Aloha.

Lapte de cocos este alternativa perfectă atât pentru vegani și persoane cu intoleranță la lactoză, conținând grăsimi vegetale cu densitate foarte mare și alți nutrienți, ce fac din el un produs sănătos.

Coco Aloha poate fi folosit zilnic în prepararea unor rețete delicioase precum ciocolată vegană, brioșe, clătite, budincă de orez, tort de banane cu glazură de ciocolată, dar și în diverse băuturi.

Maresi Foodbroker a introdus laptele de cocos și în alte preparate ale sale, precum Cappuccino ori băuturi cu fructe, încurajând consumul laptelui vegetal, toate aceste produse fiind lipsite de lactoză sau gluten.

Băutura vegetală de cocos este prezentă pe rafturile Carrefour, iar prețul acesteia este de 10.90 lei.

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

answear.ro

carturesti.ro%20
Booking.com

AcademiaBarbatilor.ro

TukTuk.ro