crama liliac
Drinks News

Crama Liliac lansează Very Vienna

Crama Liliac a lansat vinul Very Vienna, o ediție specială de Sauvignon Blanc pur austriac, primul vin internațional din portofoliul său, disponibilă în doar 2004 de sticle.

Very Vienna vine să completeze gama de vinuri a cramei Liliac, cu un vin tânăr, făcut din struguri recoltați din mica vie vieneză, întinsă pe 0.4 ha, “sora mai mică” a deja cunoscutei podgorii din Batoș, Transilvania, patria vinului Liliac. Very Vienna, primul vin cu influențe internaționale, este un vin ce oferă note subtile de grapefruit, nectar și plante erbacee, gata să te transpună, în doar câteva momente, în atmosfera boemă a Vienei.

La Viena, în urmă cu mai bine de 12 ani, se contura un vis care astăzi este cunoscut și apreciat la nivel internațional, Crama Liliac, ce a prins contur pe dealurile molcome ale Transilvaniei. Liliac a reînviat tradiţia seculară pe care Transilvania o are în viticultură. Peisajul secular şi tehnica modernă creează, pe cele 52 de hectare, o simbioză perfectă, pentru toate vinurile din portofoliu, indiferent că sunt albe, rose sau roșii, seci sau dulci.

Dar Transilvania este departe de Viena, iar dorința domnului Beck, proprietarul cramei, de a se bucura de natură a rămas la fel de puternică. Astfel, povestea Liliac a căpătat o continuare firească – o podgorie și în inima Vienei, ce se întinde pe o suprafață de 0.4ha. Aici a luat naștere cel mai nou vin din portofoliul cramei, Very Vienna.

În ultimii 3 ani, vânzările de Liliac Sauvignon Blanc au atins peste 40.000 sticle anual, iar rafinatul soi Sauvignon Blanc este și vedeta noului vin vienez, preferat și de austrieci.

Vom descoperi prin Very Vienna o altă valență a vinului Liliac,

a menționat Miron Radic, CEO Crama Liliac.

Noul vin este produs în ediție limitată, disponibil în magazine specializate și pe site-ul cramei.

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

answear.ro
Booking.com

TukTuk.ro