Restaurante Restaurante casual dining

D20 Urban Bistro (București)

D20 este un bistro care deși servește mâncare specifică acestui tip de local, are ambiția de a-și prepara întregul meniu de la zero.

Despre D20 Urban Bistro

Situat pe Calea Dorobanți, vizavi de ASE, la numărul 20, de unde și numele D20. Locația s-a transformat în urmă cu doi ani dintr-o simplă cafenea, într-un bistro cu meniu complex. Spațiul este împărțit în două zone, cu locuri la mese cu scaune, dar și o zonă de canapele, reunind în total 60 de locuri. Designul urban al spațiului este unul modern, cu accente nordice.

Despre meniul D20 Urban Bistro

Meniul este unul cu specific de bistro, având de la preparate pentru micul dejun la mâncare caldă și burgeri. O particularitate a acestuia, însă, este că toată mâncarea este făcută integral în bucătăria bistroului, de la chiflele pentru burgeri coapte acolo, la carnea pentru chiftea tocată chiar de bucătar. De altfel, burgerii sunt și cele mai apreciate preparate din meniu, iar naked burger este vedeta printre doritorii de hrană sănătoasă, lăsând chifla pentru alții. Tot la acest capitol poate că se încadrează și varietatea de salate. Meniul este completat cu opțiunile pentru gurmanzi, cum ar fi coastele, pulpa de rață confit sau fish & chips. Nici pastele nu lipsesc din meniu, cu variantele clasice de bolognese sau carbonara, dar și cele cu creveți, de exemplu.

Intrarea în bistro este întâmpinată de o vitrină mare, plină de prăjituri apetisante, făcute tot de ei, pe care le poți consuma acolo sau le poți lua acasă. Tot pentru a lua la pachet sunt și sandvișurile gata pregătite, care reprezintă o soluție bună dacă ești în fugă.

Așezat în tihnă la masă, sau pe fugă doar în trecere, ai de unde alege din varietatea de băuturi calde și de smoothie-uri dintr-o gamă largă de fructe și legume.

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

fashiondays.ro
Booking.com

AcademiaBarbatilor.ro

TukTuk.ro