vegan
Restaurante Restaurante casual dining

Flower Burger pregătește burgeri vegani colorați

Într-o lume care trăiește mai mult în social media, imaginea este foarte importantă. Iar mâncarea și-a găsit un loc de cinste printre temele preferate ale internauților. Așa că atunci când te gândești să începi un business în horeca, trebuie să ții cont și de aspectul preparatelor.

Evident că nu acesta a fost singurul motiv pentru care proprietarii Flower Burger din Milano au deschis în 2015 burgeria vegană ce a devenit virală, însă cu siguranță că ideea lor a avut mult de a face și cu imaginea. Cu restaurante în 10 orașe italiene, plus francize în Fanța, Anglia, Olanda și, mai nou, Los Angeles, Flower Burger a devenit un fenomen. De ce? În primul rând datorită chiflelor colorate.

Fiind un restaurant vegan, grija pentru ingrediente este mare, preparându-și totul în bucătăria proprie. Chiftelele sunt făcute din fasole, năut, seitan, ovăz, linte și orez, iar fantasticele chifle sunt colorate numai cu coloranți naturali, obținuți din curcumă, sfeclă, cireșe, cărbune, spirulină sau morcov. Sosurile și „brânza” sunt și ele complet vegetale.

Iar culorile se extind din farfurie pe pereți, locațiile Flower Burger având un decor psihedelic, inspirat din era disco, cu un submarin galben ce domină restaurantul principal din Milano, amintind de faimosul cântec al celor de la Beattles.

În meniu vei găsi șase burgeri permanenți, cărora li se adaugă ediții limitate, cum ar fi Barbie Burger, un burger roz, sau Ocean Burger, un burger albastru, transformând astfel mâncarea vegană în una amuzantă și dezirabilă chiar și de către carnivori, după cum și-a dorit fondatorul brand-ului, Matteo Toto. În plus, cartofi wedges, edamame și câteva deserturi vegane completează lista de preparate.

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

elefant.ro
Booking.com

TukTuk.ro