News

Leonidas, sau cum să fii dulce de 15 ani încoace

Au trecut mai bine de 15 ani de când Jolyon M’Bei, a adus Leonidas în România, chiar la Universitate, pe strada str. Doamnei, nr 27, locul în care iubitorii de ciocolată descoperă ce le place cu adevărat.

În micul magazin plin de dulcegării, poți să testezi și să îți configurezi propria combinație de ciocolată belgiană. Iar după ce descoperi o mulțime de texturi și gusturi rafinate, vei putea găsi și cadoul potrivit pentru persoanele din viața ta. Indiferent ce ai alege de la Leonidas, acesta este rezultatul unei expertize de peste 100 de ani a maeștrilor ciocolatieri. Și dacă timpul îți permite, așază-te la cele câteva mese și savurează o ceașcă de ciocolată caldă adevărată, alături de o gauffre făcută pe loc, ce umple aerul de miresme delicioase.

Mai mult decât ciocolată, la Leonidas se găsesc și alte cadouri, pentru alții sau pentru răsfăcul proprou: de la șampania cu foiță de aur, la vinuri franțuzești, cafea, ceaiuri, foie gras ori macarons. Toate acestea se găsesc și online, dar și în cadrul aplicațiilor Leonidas din Android și IOS.

Preferatele celor dornici de experiențe senzoriale rafinate rămân, de mai bine de un deceniu, pralinele Manon Cafe și Gianduja. În același timp  însă și cele mai noi produse din portofoliu sunt îmbrățișate de iubitorii de ciocolată: nuga, biscuiți, calissons d’Aix, migdale în ciocolată, caramel sau cele cu arome tipic belgiene, precum cuberdon.

Despre autor

Chili Pepper

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

elefant.ro
Booking.com

TukTuk.ro