hotdogs gourmet
News

Maize Farm to Table lansează hotdogs gourmet

Într-un an complicat pentru noi toți, dar mai ales pentru segmentul horeca, restaurantele caută soluții de supraviețuire și de a păstra legătura cu comunitatea pe care și-au creat-o. Creativitatea, reinventarea sunt de mare actualitate, iar acestea se combină cu standardele care au consacrat localul.

Așa a procedat și Maize Farm to Table al cărui specific fine dining a fost transpus în produse livrabile la domiciliu, dar care păstrează rafinamentul mâncărurilor din restaurant. Astfel a apărut colecția de hotdogs gourmet pe care chef Daniel Pălici a pregătit-o de la zero și care este disponibilă de astăzi la livrare.

Hotdog de pui, de vită, de porc, de miel și vegetarian, toți sunt gătiți din ingrediente de bază farm to table, de la producători locali, transformate în componente ale unor hotdogs gourmet. Cârnații sunt făcuți în bucătăria restaurantului de către chef Pălici și echipa sa, la fel și sosurile, murăturile și pâinea de tip brioșă.

Vegetarianul folosește un morcov tratat precum carnea în loc de cârnat și este acompaniat de cremă de cartof, conopidă murată și sos de hrean cu miso din semințe de dovleac.

Pentru hotdog-ul de porc, Maize a făcut o combinație cu o cremă de ceapă și măr, muștar făcut în casă cu miere, varză murată și praz prăjit.

Cel de vită vine cu ketchup de ciuperci, ciuperci cu leurdă fermentată, cremă de pătrunjel și țelină murată.

La hotdog-ul de pui, chef Pălici a decis să adauge gogoșar copt, ceapă prăjită, alioli făcut din usturoi negru și castravete covășit cu hrean.

Iar cel de-al cincilea este hotdog-ul din miel, făcut cu maioneză și miso de fasole roșie, gogonele și morcovi murați și kale la jar.

CITEȘTE ȘI
Cum s-au schimbat restaurantele în ultima decadă

Însă pentru ca meniul să fie complet, alături poți pune o porție de chipsuri de cartofi, iar la final, deja faimoasa lor savarină cu sirop de liliac și dulceață de cătină.

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

1 Comment

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
Booking.com