daniel pălici
News

Chef și meniu nou la Maize

Sezonul rece vine la Maize – farm to table cu un nou meniu, așa cum ne-au obișnuit la fiecare schimbare de temperatură. Însă acest sezon nu vine doar cu preparate noi, ci și cu o schimbare în bucătărie. Chef Daniel Pălici prea frâiele meniului cu o serie de mâncăruri creative, dar și cu murăturile pe care și le prepară singur.

Sezonul rece vine cu trufe aromate și coaste de vită gătite încet, vreme de 72 de ore, dar și cu alte preparate cel puțin interesante. Veți găsi în meniu cozi de porc și varză ori salată de topinambur cu ciocolată albă și caviar.

Însă pentru cei ce apreciază felurile de mâncare clasice, chef Daniel Pălici a pregătit și astfel de preparate. Așadar în meniu vor fi și pui cu smântână și ciuperci, saramură de păstrăv, ori frigănele. Dar vă previn, nu vă așteptați la mâncăricile de la păstrăvărie sau din bucătăria bunicii, ci la interpretări moderne, inedite, garnisite cu mult praf de creativitate.

Restaurantul se redeschide pe 10 octombrie după două săptămâni de testări intense în bucătărie, cu chef Daniel Pălici pe firmament și cu Ciprian Bocioacă în postura de Maître d’.

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

answear.ro

carturesti.ro%20
Booking.com

AcademiaBarbatilor.ro

TukTuk.ro