Sezonul rece vine la Maize – farm to table cu un nou meniu, așa cum ne-au obișnuit la fiecare schimbare de temperatură. Însă acest sezon nu vine doar cu preparate noi, ci și cu o schimbare în bucătărie. Chef Daniel Pălici prea frâiele meniului cu o serie de mâncăruri creative, dar și cu murăturile pe care și le prepară singur.
Sezonul rece vine cu trufe aromate și coaste de vită gătite încet, vreme de 72 de ore, dar și cu alte preparate cel puțin interesante. Veți găsi în meniu cozi de porc și varză ori salată de topinambur cu ciocolată albă și caviar.
Însă pentru cei ce apreciază felurile de mâncare clasice, chef Daniel Pălici a pregătit și astfel de preparate. Așadar în meniu vor fi și pui cu smântână și ciuperci, saramură de păstrăv, ori frigănele. Dar vă previn, nu vă așteptați la mâncăricile de la păstrăvărie sau din bucătăria bunicii, ci la interpretări moderne, inedite, garnisite cu mult praf de creativitate.
Restaurantul se redeschide pe 10 octombrie după două săptămâni de testări intense în bucătărie, cu chef Daniel Pălici pe firmament și cu Ciprian Bocioacă în postura de Maître d’.
Adaugă un comentariu