News

Meniu nou la St. Patrick Irish Pub

Poate cel mai cunoscut Irish pub din Centrul Vechi al Bucureștiului, St. Patrick Irish Pub, un reper al distracției de weekend și nu numai, are grijă periodic să își surprindă oaspeții cu noutăți în meniu. Așadar, a venit momentul schimbării de toamnă și introducerii unor preparate dedicate sezonului rece, cu gust bogat și porții generoase.

Supa Clams Chowder a fost îmbunătățită și acum are o textură mult mai bogată. Pentru felul principal poți acum comanda un ciolan de porc ce se topește în gură, alături de o porție de cartofi cu rozmarin, gătiți încet la cuptor. Iar pentru versiunea mai light a unei mese la St. Patrick Irish Pub poți încerca pieptul de pui cu ierburi aromatice servit cu piure de cartofi și salată proaspătă. Însă noi te sfătuim să te îndrepți spre secțiunea din meniu dedicată preparatelor ce poartă semnătura chef-ului, și anume sandvișul cu pastramă făcută în casă, pulpa de rață cu piureu cu trufe sau cotletele de miel fraged din Noua Zeelandă ce vin servite cu cartofi cu rozmarin.

Pentru desert te poți bucura de un cheesecake ca la New York sau de prăjitura făcută în casă cu ciocolată și cireșe amarena.

Iar dacă mergi la St. Patrick doar pentru o bere și o ieșire cu prietenii, poți totuși să comanzi alături un snack potrivit, cum ar fi mixul de chorrizo cu crutoane de pâine și fulgi de chili, proaspăt introdus în meniu, sau deja consacratele bulete de brânză cu jalapeño ori inelele de ceapă pane.

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

answear.ro

carturesti.ro%20
Booking.com

AcademiaBarbatilor.ro

TukTuk.ro