meniu nou
News

Meniu nou, pentru sezonul rece, la The Harp

Cum deja și-a obișnuit oaspeții, Irish pub-ul The Harp își schimbă meniul la începutul fiecărui sezon, venind cu preparate în conformitate cu tipul de afară și ingredientele momentului, dar păstrând și vedetele consacrate, ce trezesc poftele indiferent de anotimp.

Așadar, în noul meniu veți găsi pe lângă preparatele irlandeze și burgerii spectaculoși, burrata, pachețele de primăvară vegetariene cu sos chilli, beer snacks (măsline verzi, arahide sărate & picante, nachos cu sare), tortelloni de casă cu carne de vită și sos de roșii cu busuioc, ciolan de porc (mare cât să sature orice gurmand) cu cartofi copți, mozzarella și sos de hrean ori cotlet de berbecuț din Noua Zeelandă în crustă de muștar și ierburi aromatice cu reducție de vin roșu și fructe de pădure.

Meniul de desert nu se lasă nici el mai prejos. Budinca Bread and butter este o budincă tipic englezească, cu ouă, lapte, smântână, esențe aromate, acoperită cu o crustă de bagheta albă caramelizată cu jeleu de caise și creme anglaise și servită rece. Aceasta este nouă vedetă a meniului dulce. Un alt desert de sezon este para poșată în vin roșu cu sos de ciocolată neagră.

Pe lângă toate acesea, meniul de băuturi rămâne printre cele mai bogate din București, așa că aveți de unde alege și face combinații.

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

fashiondays.ro
Booking.com

AcademiaBarbatilor.ro

TukTuk.ro