The Harp Bakery, bistroul de la parterul celui mai vechi Irish Pub, The Harp, deschide sezonul de vară cu un format nou al meniului și produse noi pentru anotimpul călduros.
Trezirea se face la ora 8:00, odată cu deschiderea locației, cu un smoothie Energy boost preparat din mere, portocale, morcov și ghimbir. Sau poți începe cu Magic Cleanse Detox cu morcov, mere, sfecla, lămâi ori cu Cellulite Booster făcut din grapefruit, mentă, mere, castravete și țelină.
În meniul de vară pentru micul dejun găsești:
Ouă Florentine, adică ouă poșate așezate pe un foietaj crocant, cu spanac și mozzarella, scăldate în sos olandez.
Ouă țărănești așezate pe pat de cartofi amestecați cu bacon, mozzarella, roșii și pătrunjel.
Ouă gratinate, ochiuri așezate peste ciuperci, bacon, roșii și mozzarella.
Există și varianta de mic dejun light, cu ouă poșate, avocado și legume la grătar.
Pentru ceva dulce sunt clătitele americane cu fructe de pădure și ciocolată cu krantz.
Pentru restul meselor din zi, noul meniu include Salata Harp cu carne de vită trasă la tigaie în sos sweet chilli, așezată pe legume fresh și cous cous, salată vegetariană, salată italiană cu mozzarella di bufala, prosciutto, roșii cherry, rucola și oțet balsamic. Sau sandvișuri precum cel cu bagheta porc – pulpă de porc, pătrunjel, castraveți murați, sos barbeque, varză albă, morcovi, ceapă, maioneză și nachos. Ori bagheta de vită sau cea vegetariană. Alături de acestea mai poți încerca fileul de pui în crustă de nachos, creveți în sos de vin, hummus și tabbouleh, muschiuleț de porc cu cartofi gratinați, spanac cu 4 feluri de branză, chiftelute crocante cu spanac gratinat, penne gratinate cu spanac, pappardelle cu pui și ciuperci, pappardelle cu fructe de mare, penne carbonara, penne AOP, penne quatro formaggi, pizza de diferite feluri.
Prăjiturile deja consacrate rămân în galantarul bistroului, așa că îți pot satisface pofta încă de la intrare.
Adaugă un comentariu