Drinks News

O nouă casă de vinuri – Domeniul Muntean

Cu o experiență de peste 30 de ani în industria vinului, Dan Muntean lansează o nouă casă de vinuri pe piața din România – Domeniul Muntean. Noua companie va produce vinuri proprii, din recolta acestei toamne, și importă deja o selecție de vinuri de la reputate case din Franța, Germania, Spania, Italia, Chile și Noua Zeelandă, care se vor regăsi atât în retail, cât și în restaurante și baruri.

„Domeniul Muntean este un business de familie, născut din dragostea pentru vinuri și pentru oamenii care trudesc în slujba lui, pentru locurile binecuvântate din care viile și soarele ne oferă această fericire zilnică. Vom începe producția de vinuri proprii din recolta acestei toamne, punând în valoare atât soiuri tradiționale românești, precum Fetească Neagră, Tămâioasă Românească, dar și soiuri internaționale, binecunoscute românilor – Merlot, Pinot Noir, Cabernet Sauvignon sau Chardonnay”, a declarat Dan Muntean, fondatorul casei.

Până la prima producție, însă, poți să te bucuri de portofoliul care cuprinde branduri celebre din Europa – Grupul Gerard Bertrand, Grupul Pesquera Alejandro Fernandez, Dr. Loosen, Villa Wolf, Ciela e Terra -, cât și din America de Sud și Noua Zeelandă – Luis Felipe Edwards și Seifried.

Despre autor

Chili Pepper

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

elefant.ro
Booking.com

TukTuk.ro