înghețată
News

Noul meniu de iarnă în Haagen Dazs Shops România

Vara mâncăm înghețată și iarna bem ciocolată caldă… Cam așa e obiceiul, nu-i așa? Dar de ce nu le-am putea combina pe amândouă sau de ce să nu ne bucurăm de o înghețată bună și în pragul Sărbatorilor de iarnă?

Și asta pentru că tocmai s-a lansat meniul de iarnă în cafenelele Haagen Dazs din România. Acesta include nouă creații inedite cu înghețată Haagen Dazs și patru noi prăjituri delicioase, ce sunt de asemenea însoțite de o cupă de înghețată la alegere.

  • Ultimate Brownie Macchiato, o creație din colecția Barista, propune o combinație savuroasă de înghețată – Vanilie şi Brownie Macchiato, și cafea fină, completate de un strat generos de frişcă, cuburi delicioase de brownie, sos fondant de cacao şi alune caramelizate.
  • Chai Orange Cookie Sundae este o creație decadentă ce include înghețată de vanilie și cu aromă de Caramel Chai Latte, un sortiment nou introdus vara aceasta în meniu, cuburi pufoase de cookies, felii de portocale, sos de caramel și un biscuite de ceai cu aromă de portocale.
  • Winter Chai Latte este un altfel de ceai, cu o aromă bogată, o combinație inedită de înghețată Caramel Chai Latte și ceai Earl Grey. Spuma de lapte care îl desăvârșește trimite cu gândul la o creație barista.
  • Salted Caramel Hot Cocoa și Orange Hot Cocoa sunt două creații cu arome de Crăciun, perfecte pentru perioada rece. Prima include o cupă de înghețată de caramel sărat, iar cea de-a doua o cupă de înghețată de ciocolată belgiană.
  • Chocolate Caramel Pop este un con uriaș de vafă, umplut cu frişcă și două dintre cele mai irezistibile arome de înghețată Haagen Dazs: Macadamia Nut Brittle şi Vanilla Caramel Brownie, ornat cu popcorn cu caramel.
  • Mochi Crème Brûlée Celebration este, fără îndoială, creația vedetă a meniului de iarnă. Include două cupe de înghețată Crème Brûlée Mochi, premiera acestui sezon, completate de frișcă pufoasă, biscuiți și alune caramelizate.
  • Peanut Butter Brioche este o creație unică, combinând un toast de brioșă cu aroma inconfundabilă a înghețatei cu gust de unt de arahide și cea a coulis-ului de zmeură.
  • Mango Berry Crunch este o creație lejeră și răcoritoare, ce include o cupă de înghețată de vanilie și una de sorbet de mango, alături de un strat dulce de confit din fructe roşii, cereale crocante şi bucăţi de mango şi zmeură .

Cheesecake, Pecan Pie și Apple Crumble Pie pot fi savurate alături de o cupă din înghețata favorită și de o ceașcă de ceai sau cafea aromată.

Meniul de iarnă este disponibil până la finalul lunii februarie în cele 2 cafenele Haagen Dazs din București, din Afi Cotroceni și din Băneasa Shopping City, unde s-a deschis primul coffee shop în urmă cu aproape 10 ani.

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

fashiondays.ro
Booking.com

AcademiaBarbatilor.ro

TukTuk.ro