brunch deluxe
News

Noul sezon de Brunch Deluxe la Sheraton Bucharest

Restaurantele Benihana și Avalon din cadrul Hotelului Sheraton Bucharest, au reînceput din 22 septembrie să găzduiască în fiecare duminică deja cunoscutul Brunch Deluxe.

Noutatea acestui sezon de Brunch Deluxe este accesul la piscin Skyview Pool & Spa. Amplasată la etajul doi al hotelului, piscina își întâmpină oaspeții într-un spațiu intim, confortabil și cochet cu dotări de ultimă generație, precum un sistem de înot împotriva curentului de aer sau apă, trei zone de hidromasaj și două sonde de masaj cervicale.

Chef Ashlie Dias, câștigătorul premiului Chef-ul anului 2019 în industria hotelieră, obținut în cadrul evenimentului Top Hotel Awards, alături de echipa sa, a conceput un meniu complex cu influențe din bucătăria internațională, bucătăria asiatică și, ca un element nou anul acesta, a integrat în colecția de rețete și preparate specifice bucătăriei românești. Din meniu nu lipsesc nici prăjiturile de la Centro Cakes, completând astfel Brunch-ul cu note dulci și aromate.

Un alt element al conceptului de brunch îl reprezintă show-ul culinar de gătit live la teppanyaki, pe care bucătarii Benihana îl vor prezenta cu măestrie în fiecare duminică oaspeților.

Brunch Deluxe este gândit ca o experiență completă, pentru toată familia, așa că cei mici se pot bucura de colțul dulce creat de Centro Cakes și de spațiul de joacă, în timp ce părinții vor fi invitați la degustări de vin asociate cu brânzeturi fine, sub îndrumarea somelierul Sheraton.

Brunch Deluxe este disponibil în fiecare duminică, în restaurantele Avalon, respectiv Benihana, în intervalul orar 12:30 – 16:00, la prețul de 235 lei de adult, respectiv 115 lei de copil (între 6 și 12 ani). Copiii până în 6 ani beneficiază de acces gratuit, de asemenea, accesul la piscina hotelului este inclus, după ora 16:00.

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

fashiondays.ro
Booking.com

AcademiaBarbatilor.ro

TukTuk.ro