Drinks

Noutatea din pahare: Ole Smoky Moonshine

Moonshine este bautura tradițională din vremea prohibiției, un distilat de porumb nematurat, care se transporta la lumina lunii – de unde și numele. Astazi, moonshine este vândut în toată lumea, dar își păstrează ingredientele originale și proveniența.

Ole Smoky Moonshine este una dintre cele mai bine vândute mărci moonshine din lume și va putea fi degustată și în România în locații premium, în șase sortimente cu arome și povești unice: Harley-Davidson Road House Customs, Apple Pie Moonshine, Moonshine Cherries, White Lighting Moonshine, Hunch Punch Moonshine, Blue Flame Moonshine. Sub sloganul “C’Mon live a little!”, Ole Smoky Moonshine este un îndemn pentru a trăi fiecare clipă și a cultiva bucuria pentru tot ceea ce viața oferă frumos și interesant.

Ole Smokey Tennessee Moonshine se mândrește cu o istorie de peste 100 de ani. Fiecare detaliu al procesului de producție este atent urmărit, iar Master distillerii folosesc cât mai multe ingrediente locale, de la porumb de cea mai bună calitate, cultivat în apropierea distileriei, la apa pură din Tennessee și suc de fructe adevărat.

Ole Smoky Harley-Davidson Road House Customs:

Nimic nu e mai bun pentru cu cei care iubesc drumul bătătorit cu motociletele Harley-Davidson decât Road House Customs™ Moonshine. Acest blend special de whisky afumat este puternic și fin, un început perfect pentru povestirile de după călătorii. Are 51,5 grade și este creat cu respect pentru Motorul Harley-Davidson 103™ cu două axe cu came.

Ole Smoky® Apple Pie Moonshine:

Moonshine este la fel de american precum plăcinta cu mere. Combinația delicioasă de arome (suc de mere pur, scorțișoară măcinată și alte mirodenii, împreună cu whisky) poate aduce amintiri legate plăcinta caldă de mere într-o seară răcoroasă de vară și se savurează la fel de ușor.

Ole Smoky Moonshine Cherries:

Cireșelor maraschino li s-a oferit o îmbăiere lungă în moonshine-ul de 50 de grade. Acest mariaj delicios a culminat cu o explozie de fierbințeală dulce, regăsită în fiecare cireașă perfect infuzată. Și odată ce cireșele sunt savurate, moonshine-ul oferă o savoare de nectar dulce care se armonizează perfect cu o cola de cireșe sau un ginger ale.

Ole Smoky White Lightnin’:

Un fulger cum nu s-a mai văzut. Ole Smoky® White Lightnin’ Moonshine este alimentarea de care ai nevoie pentru a începe noaptea. Creat pentru a fi 100% neutru cu scopul de a fi super mixabil, White Lightnin’ poate aprinde fiecare cocktail. Este mult mai decisiv într-un cocktail decât opțiunile obișnuite precum ginul sau vodka, și oferă cocktailui spiritual de care are nevoie.

Ole Smoky Hunch Punch Lightnin’ Moonshine:

Să înceapă petrecerea! Un pas inimos înainte față de punch-ul de la petreceri de care-ți amintești, Ole Smoky® Hunch Punch Moonshine este un amestec delicios, rezultatul combinării moonshine-ului fin cu un blend de vară de sucuri de fructe din portocale, ananas și cireșe.  Singurul lucru de făcut este să pui gheață în frapieră.

Ole Smoky Blue Flame Moonshine:

64% alc/vol – cu asta se mândrește Ole Smoky® Blue Flame Moonshine. Este clar, curat, exact cum trebuie să fie un moonshine. Puritatea și perfecțiunea sunt numele jocului când vine vorba de acest produs. Dovada calității acestui moonshine se vede în culoarea focului – dacă flama e albastră, este adevărat.

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

answear.ro

carturesti.ro%20
Booking.com

AcademiaBarbatilor.ro

TukTuk.ro