News

Out4Food, o aplicație care-ți umple farfuria

O masă la restaurant e mai mult decât o modalitate de a-ți umple stomacul. O masă la un restaurant e un mijloc plăcut de a-ți petrece timpul și de a socializa iar dacă mediul e fermecător, cu atât mai mult aceasta se va transforma într-un moment memorabil. Și, la urma-urmei, nu-i așa că în viață avem nevoie de momente memorabile? Cineva s-a gândit că această idee ar trebui propagată și astfel a apărut aplicația Out4Food, un program de fidelizare unic, care oferă beneficii celor ce-l utilizează și care oferă bucureștenlor șansa de a se bucura de oferte și reduceri în 19 restaurante din Capitală, cu specificuri diverse.

Mai exact, Out4Food reprezintă programul de fidelizare lansat de grupul City Grill în 2013 din dorința de a le oferi clienților săi o experiență cât mai plăcută în toate restaurantele sale, aceasta traducându-se prin beneficii precum gratuități, promoții speciale, dar și un plus de ușurință în a rezerva o masă sau a plăti nota.

Out4Food vine sub forma unei aplicații disponibile atât pentru iOS, cât și pentru Android, dar și sub forma unui card pe care oricine îl poate cere în restaurantele din grupul City Grill. Cea mai nouă formă a aplicației Out4Food, versiunea 3.0 din 2017, vine cu și mai multe beneficii pentru cei care descarcă și instalează aplicația.

Cele mai noi beneficii de care au parte utilizatorii Out4Food sunt:

  • utilizatorii pot avea parte de o masă gratuită: scanând nota de plată, 10% din valoarea fiecăreia se transformă în puncte, unde 1 punct = 1 leu, puncte ce pot fi apoi folosite la achitarea notelor viitoare, total sau parțial.
  • posibilitatea de a rezerva în doar 10 secunde o masă în restaurantele grupului City Grill direct din aplicație.
  • vouchere cadou care pot însemna o înghețată sau o bere rece din partea casei, un pahar de vin alături de peștele comandat sau oferte de tipul 1+1; indiferent de preferințe, utilizatorii pot întotdeauna să găsească o ofertă care să li se potrivească.
  • șansa de a descoperi primul noutățile din restaurantele din grupul City Grill, de la feluri de mâncare noi în meniu la oferte speciale din locații.
  • posibilitatea de a comanda masa la pachet sau în restaurant direct din app, în restaurantele Pescăruș, Trattoria Buongiorno Primăverii și City Grill Băneasa.
  • posibilitatea de a mânca chiar dacă nu ai bani la tine – asta pentru că orice utilizator își poate stoca datele cardului în aplicație și poate face apoi plăți direct din aceasta, scanând nota de plată din restaurant. Stocarea și siguranța datelor sunt asigurate de Raiffeisen Bank, banca parteneră pentru această soluție de plată.
  • puncte extra pentru un stil de viață sănătos – prin parteneriatul cu brățara FitBit, utilizatorii care își sincronizează brățara cu aplicația și aleargă 20 de km lunar primesc înapoi 15% din fiecare notă de plată sub formă de puncte valorice (1 punct = 1 leu), puncte ce pot apoi fi folosite la vizitele în restaurant.
  • Pentru clienții care obișnuiesc să mănânce prânzul în restaurantele grupului, la 5 prânzuri savurate, al 6-lea este din partea casei. Din categoria noutăți, acum există și acest sistem de contorizare care aduce clientului un prânz gratuit în restaurantul lui preferat.

De la lansarea sa în 2013, Out4Food, programul de fidelizare cu beneficii reale, a adunat 70.000 de abonați activi, peste jumătate dintre aceștia fiind utilizatori ai aplicației. Out4Food generează în jur de 1000 de vouchere consumate lunar și, cum ofertele se schimbă tot lunar, înseamnă că aproape 1000 de persoane se bucură în fiecare lună de cadourile și ofertele City Grill. Lună de lună, 1.200 de oameni aleg să își reserve masa prin aplicație, numărul acestora fiind în continuă creștere, pe măsură ce smartphone-urile devin indispensabile vieții noastre de zi cu zi.

Proiectul „Out4food” a adus grupului City Grill două premii pentru inovație, aplicația fiind nominalizată în diverse evenimente HoReCa sau de tehnologie.

Despre autor

Chili Pepper

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

answear.ro
Booking.com

AcademiaBarbatilor.ro

TukTuk.ro