Restaurante de top

Restaurante de top: Form Fusion (București)

Recent deschisul restaurant Form Fusion este situat central în București și are un meniu fusion, după cum îi spune și numele, și un design minimalist, împrumutând elemente distincte din stilul nordic.

Despre restaurantul Form Fusion

Prezent în numeroase reviste de arhitectură și urbanism, unul dintre conceptele care face diferența atunci când vorbim de acest restaurant este principiul “continuitatea spațio-temporală inside-outside”. Concret, pietrele și pavajul de afară se continuă la fel de natural și înăuntru, datorită designului realizat de arhitecții Jean Craiu și Ada Demetriu.

Vara ești întâmpinat de un gard verde extrem de fresh și o terasă ce te duce cu gândul la Norvegia, Suedia sau Danemarca, iar iarna poți urmări atent detaliile metalice și modul în care construcția vorbește de la sine.

Despre meniul de la Form Fusion

Creativitatea nu se regăsește doar în arhitectura localului. Și meniul împrumută elemente din bucătăria clasică, pe care le redefinește cu ajutorul conceptelor moderne și inovațiilor din zona de cooking. Orientul și Occidentul își dau mână în alegerile chef-ului, la fel ca întregul concept.

Poți încerca un ramen redefinit prin mirodenii japoneze, o altă versiune de humus cu cremă de caju, salată tabouleh cu fructe, toca-nița, un preparat realizat integral dintr-un amestec de fructe de mare, sau exoticul Ochi de Dragon, unul dintre cele mai sofisticate deserturi.

Nici partea de băuturi nu este lăsată la voia întâmplării. Vinuri atent selecționate atât ca regiune geografică, cât și ca an de maturitate, cocktail-uri în diverse combinații exotice și inedite, cafea dar și alte produse redefinite, fac parte din bogatul meniu de băuturi.

Adresa: Form Fusion, str Vasile Lascăr, nr. 173, București

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

answear.ro

carturesti.ro%20
Booking.com

AcademiaBarbatilor.ro

TukTuk.ro