steakhouse
News Restaurante Restaurante casual dining

Restaurantul Red Angus Steakhouse s-a mutat în Piața Amzei

Red Angus Steakhouse, unul dintre cele mai vechi restaurante de tip steakhouse din București, s-a mutat în Piața Amzei, într-un spațiu nou, cu o capacitate de 80 de locuri la masă.

Începând cu luna mai, localul care a fost fondat în 2010, în Centrul Vechi al Capitalei, își întâmpină oaspeții într-o nouă ambianță, ce păstrează elementele de decor americane, cu care și-a cucerit și obișnuit publicul – motocicletele Harley Davidson, șeile de cowboy originale sau ușile de hambar realizate din lemn refolosit.

“Am ales zona Amzei, deoarece ne-a atras dinamismul său. Vorbim despre un loc cool, frecventat de un public de toate vârstele, pasionați de gastronomie, ce vor să descopere băuturi artizanale, vinuri și să experimenteze cu diferite tipuri de culturi. Consider că este un spațiu foarte bun, în care să interacționăm cu oaspeții noștri. Este, practic, punctul zero de unde putem afla ce își doresc oaspeții, ce se poartă și ce tendințe încep să capete contur.”,

a declarat Dragoș Panait, co-proprietar Red Angus Steakhouse.

Meniul restaurantului rămâne la fel de complex ca și în vechea locație, cu celebrele fripturi de vită Red Angus și burgerii făcuți în bucătăria proprie, dar și cu preparate noi, atrăgătoare, create pentru a se potrivi noilor profiluri de consumatori dinamici, informali, cum ar fi quessadilla, lasagna de vită, coaste și multe altele. Mai mult, la Red Angus Steakhouse vei găsi una dintre singurele supe din cozi de vită, servite în București, dar și oasele suculente cu măduvă. La acestea, se adaugă o serie de platouri cu preparate casual, ce pot fi împărțite și asociate vinurilor disponibile în meniu.

Red Angus Steakhouse colaborează atât cu producători locali, care asigură fructe și legume proaspete, de sezon, dar și cu furnizori internaționali. Carnea de vită este importată din SUA și Australia.

Pe partea de băuturi, localul îți oferă o selecție de cocktailuri și long drinks. Meniul de vinuri Red Angus Steakhouse include aproximativ 50 de etichete de sortimente locale și internaționale, selectate de producători de renume. Vinul casei este realizat special pentru Red Angus Steakhouse de către crama Lacerta, premiată, de-a lungul timpului, în cadrul unor concursuri prestigioase, precum International Wine Contest Bucharest, Korea Wine Challenge, Decanter World Wine Awards.

Red Angus Steakhouse este deschis de luni până duminică, în intervalul 11:30 – 23:30.

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

answear.ro
Booking.com

TukTuk.ro