Restaurante Restaurante de top

Restaurante de top: La Mia Cucina da Massimo (Timișoara)

Un nou concept de restaurant și-a deschis porțile la Timișoara la sfârșitul anului 2015. La Mia Cucina da Massimo reprezintă proiectul pilot, prima unitate al unui nou concept internațional de licențiere.

Despre restaurantul La Mia Cucina da Massimo

Unicitatea şi viabilitatea conceptului rezultă din combinaţia a trei competenţe perfecţionate de-a lungul timpului: la mia cucina, bucătăria italiană autentică, la caffetteria, barul tipic italian şi dolci e gelati, îngheţata artizanală şi deserturile specific italieneşti. Locația vă invită să descoperiți specialități italienești delicioase și sofisticate, preparate din ingrediente exclusive, provenite din regiunea Emilia Romagna, cunoscută la nivel mondial pentru realizarea celor mai bune specialităţi italienești.

Specialităţile prezentate în meniu au la bază ingrediente naturale, lipsite de adaosuri chimicale sau artificiale și sunt caracterizate de continua preocupare pentru inovație și conștiința caracterului sănătos.

Meniul La Mia Cucina da Massimo

Unicitatea şi nucleul solid al meniului din La Mia Cucina da Massimo este dată de selecţia ingredientelor de bază cu renume mondial, provenite din regiunea Emilia Romagna şi certificate IGP (Indicazione Georgrafica Protetta). E suficient să amintim doar cunoscutele Parmigiano-Reggiano, prosciutto di Parma, salumi di Modena sau Aceto Balsamico tradizionale di Modena.

Meniul tradiţional oferă a varietate generoasă de categorii de specialităţi – sandwich, toaste, frittata, piadina, insalate, antipasti, paste, pizza –, specialităţi menite să-i impresioneze şi pe cei mai exigenţi iubitori ai bucătăriei italiene.

Dincolo de clasica cultură espresso, bazată pe soluţiile brandului Segafredo Zanetti, La Mia Cucina da Massimo introduce inovaţii importante. Categoria specialităţilor de cafea este îmbogățită cu flat white, cold brewed coffee (băutură de cafea extrasă la rece, în urma unui procedeu cu durata de 8-12 ore) și frappé-uri pe bază de înghețată artizanală. Noutăți absolute ale meniului de băuturi sunt și Galvanina Bio Soft Drinks produse din apa minerală a celor mai vechi izvoare italiene şi din sucul stors al fructelor proaspete.

Meniul de băuturi propune o selecţie exclusivă de vinuri italieneşti DOC şi DOCG din zonele: Veneto, Friuli, Liguria, Marche, Piemont şi Sicilia.

Îngheţata artizanală, compoziţiile de cupe care se realizează din ea şi deserturile artizanalşe se prepară zilnic din ingrediente proaspete şi materii prime furnizate de liderul mondial în dezvoltarea de produse şi idei pentru segmentul îngheţatei artizanale, compania italiană MEC3.

Adresa: Piața Operei, Timișoara.

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

answear.ro
Booking.com

AcademiaBarbatilor.ro

TukTuk.ro