Restaurante Restaurante de top

Restaurante de top: The Harbour (București)

Cu o istorie de 11 ani, restaurantul The Harbour din Piața Amzei din București s-a redeschis în toamnă într-un spațiu reamenajat și cu un meniu schimbat pe alocuri.

Despre restaurantul The Harbour

The Harbour a fost printre  primele restaurante din București cu un concept extrem de bine definit, cel de port. Anul trecut, arhitectul Ștefan Bianco, ce a colaborat cu The Harbour încă de la înființare,  a integrat un touch modern păstrând elementele clasice ale portului: barca de lemn, candelabrul și ancora, care au primit un suflu nou.

Însă, indiferent de schimbările pe care le-a suferit de la înființare, obiectivul The Harbour a rămas același: fiecare oaspete care-i trece pragul să aibă parte de o experiență memorabilă, pentru ca reîntoarcerea în Port să fie, întotdeauna, una extrem de plăcută. Pentru eforturile depuse, The Harbour a fost apreciat întotdeauna de către oaspeții săi și, în plus, a fost recompensat de trei ori cu Certificatul de Excelență eliberat de portalul internațional de călătorii Tripadvisor.

Meniul The Harbour

Meniul nou, lansat anul trecut, a recreat preparatele de excepție din meniul portului într-o notă modernă, cu diferite influențe din marile bucătării ale lumii, păstrând, însă, preparatele care au făcut istorie aici. Dintre ele, recomandăm borșul de gâscă dolofană, care a dus faima The Harbour încă de la începuturile sale sau supa cremă de ciuperci exotice, un preparat nou, care se servește cu crutoane condimentate. Ca fel principal, coastele de porc în sos BBQ se numără printre preferatele oaspeților, iar picioarele de broască sunt o alegere inedită. Dacă vrei să alegei o mâncare mai ușoară, poți merge la sigur cu o porție de salată grecească, un preparat clasic reinterpretat spectaculos în noul meniu al portului.

Așează-te, așadar confortabil în unul din cele două saloane, pentru fumători sau nefumători și consultă meniul care te va purta pe oceanele lumii, iar până îți vine mâncarea, bucură-te de vinul pe care l-ai ales pentru îmbogăți masa ta la The Harbour.

Restaurantul The Harbour este situat în Piața Amzei, pe strada cu același nume, str Piața Amzei, nr. 10-22.

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

answear.ro

carturesti.ro%20
Booking.com

AcademiaBarbatilor.ro

TukTuk.ro