Restaurante de top

Restaurante de top: Lugo (București)

Lugo este o zonă din Spania, de care proprietarul restaurantului cu același nume din București s-a îndrăgostit în urmă cu câțiva ani. Când a preluat spațiu în care înainte se afla un alt restaurant, a știut din prima că acolo vrea să își condenseze visurile mediteraneene.

Despre restaurantul Lugo

Deschis în 2016, Restaurantul Lugo este o oază în agitația centrului, aflându-se foarte aproape de Piața Romană. Pe tot parcursul verii și cât vreme permite, terasa ce atrage toate privirile este un punct de interes pentru cele până la 80 de persoane care ar avea loc aici. Când vremea se strică, atmosfera de terasă nu dispare, datorită verandei lounge care poate găzdui alte 45 de persoane; iar dacă vrei o atmosferă clasică de restaurant, unul din cele două separeuri cochete este opțiunea potrivită.

Serile de joi sunt dedicate jazz-ului acompaniat de vin, iar vinerea cover-urile internaționale și hiturile românești umplu atmosfera de muzică live. Sâmbăta este dedicată unui brunch ce se întinde până spre seară cu ajutorul DJ-ului rezident Lugo.

De imaginea interioară și exterioară a restaurantului s-a ocupat echipa Chic Coquette.

Despre meniul Lugo

Gusturile clasice ale Mediteranei se regăsesc în meniul restaurantului Lugo, dominat de pește și arome alese. Orezul crocant cu calamari și somonul în crustă de migdale pe pat de fasole verde sunt vedetele meniului creat de chef Florin Ambrozie. Masa o poți începe cu o burata cu cremă de trufe și o poți încheia cu desertul casei, Măr Lugo, învelit în foietaj, scăldat în sos caramel și mângâiat de înghețata de vanilie.

Alături de acestea o selecție de vinuri și cocktail-uri definitivează orice masă, transformând-o într-o adevărată experiență.

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

fashiondays.ro
Booking.com

AcademiaBarbatilor.ro

TukTuk.ro