News

Restaurantul Najee a împlinit un an de răsfățuri orientale

Restaurantul Najee, din cartierul Titan, aflat în imediata apropiere a Parcului IOR, și-a serbat recent un an de existență, cu o seară orientală în care oaspeții au fost încântați cu numeroase delicii gastronomice dar și cu alte surprize.

Din bogatul meniu al restaurantului s-au servit platouri mezze cu humus, labne, babaganuj, mutabal, humus cu Beyruti, tabuleh, salată de iaurt cu castraveți, salată Coban, falafel, sambusek, kebbe prăjite și tradiționalul miel arăbesc/turcesc, asezonat cu orez cu carne, șofran, lămâie uscată, condimente arăbești. Nu a lipsit nici desertul compus din baclavale, platouri cu fructe, kataif cu kaimak, dondurma, profiterol și kunafe. Pentru cei care doresc să treacă pragul restaurantului Najee, meniul e disponibil pe site-ul acestuia, aici.

restaurantul najee

Seara a fost pigmentată cu o reprezentație de dans oriental, pe ritmuri arăbești. Najee face parte din Max Grup Company, unul din cei mai importanți jucători pe Piata de Horeca din România, grup ce deține în București peste 40 de locații: restaurante, saloane de evenimente, cluburi si cafenele, precum: Trattoria Monza, Restaurant Santorini, La Ciurucuri, Beraria Park, Bistro 37-39, Fabrica de Mancare, Taverna Covaci, Taverna cu Raci, Tracia, Ramana Garden, Salon Traian, Salon Ferdinand, Ballroom Park.

Citește și despre Maize, primul restaurant farm to table din București

Despre autor

Chili Pepper

2 Comments

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Cel mai bun restaurant oriental! Mergeti cu incredere ,staff foarte amabil,mancare delicioasa !

  • Un restaurant de calitate, mancarea super gustoasa, cu gust, exact cum trebuie. Legat de servicii, ramas impresionat de calitatea lor, pe noi ne-a servit o domnisoara subtirica si extrem de draguta si amabila, mai rar am intalnit asa ceva. Recomand cu cea mai mare incredere. Hai najee!!!

fashiondays.ro
Booking.com

AcademiaBarbatilor.ro

TukTuk.ro