cafenea de specialitate
News

RUA Espresso Bar – o nouă cafenea în București

RUA Espresso Bar, cea mai nouă cafenea din București, este centrată în jurul cafelei de specalitate, prăjite în România, de către Dropshot Coffee Roasters.

“Pentru noi, cei care am creat-o, RUA Espresso Bar reprezintă o cafenea informală, primitoare, în care oaspeții se pot bucura de produse realizate din ingrediente atent selecționate, care celebrează fermierii și tehnicile de preparare a cafelei. În plus, obiectivul nostru este să fim un vecin prietenos, care să creeze legături puternice cu afacerile și consumatorii din proximitate, să interacționăm cu aceștia și să le împărtășim viziunea noastră asupra cafelei și asupra ospitalității.”,

declară Ionuț Ivan, coproprietar Fabrica Ospitalității, compnie din care mai face parte și restaurantul Red Angus Steakhouse.

Localul îi întâmpină pe cei care îi trec pragul cu Espresso, Long Black, Americano, Cappuccino, Flat White, realizate cu ajutorul aparatului profesional VBM Technique, dar și cu o selecție de produse asociate, create local, cum sunt prăjiturile cu brânză și morcov făcute în bucătăria Red Angus Steakhouse sau croissantele Fika18.

Designul RUA Espresso Bar este în concordanță cu spiritul localului. Spațiul cald este amenajat în stil urban, iar unul dintre elementele care îi dau unicitate este pictura supradimensională realizată manual. Ambalajele utilizate pentru luarea la pachet a produselor urmează linia sustenabilitatii, fiind realizate din materiale biodegradabile.

Spațiul intim este dotat cu o terasă exterioară de 12 locuri, în care oaspeții își pot savura cafeaua sau lucra în voie.

Programul de funcționare RUA Espresso Bar, din strada Traian nr. 248 este de luni până vineri, de la 7:30 la 17:00 și sâmbătă – duminică, de la 08:00 la 18:00.

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

elefant.ro
Booking.com

TukTuk.ro