magazin de senvișuri
News

Senviș are o nouă locație (București)

Deschisă în noiembrie 2021, senvișăria Senviș din București se extinde cu o nouă locație aflată în zona Pieței Floreasca.

Un loc mic din zona veche a Capitalei, situat pe strada Popa Tatu, a devenit destul de repede un reper al iubitorilor de senvișuri din București, prin varietatea sortimentelor și calitatea ingredientelor, iar în urmă cu două săptămâni s-a extins cu încă o locație situată pe Banul Antonache, lângă Piața Floreasca.

Meniul permanent cuprinde 16 tipuri de senvișuri, de la unele clasice precum Prosciutto Mozzarella sau alternativa mai fancy de Buratta Mortadella, la unele mai deosebite, precum Coaste’n Pită, un panino umplut cu carnea coastelor de porc afumate și gătite temeinic în bucătăria proprie, garnisită cu salată coleslaw cu iaurt, castraveți murați, chili uscat și sos bbq. Există și alternativele cu pește, cum ar fi senvișurile cu somon sau sardine, dar și cele vegetariene, precum falafelul sau sabich-ul. Pe lângă toate acestea, zilnic apar senvișuri speciale, ediții limitate pentru ziua respective, care revin în funcție de priza la public pe care o au.

Prețurile senvișurilor variază de la 20 lei pentru unele din cele clasice până la 45 lei pentru variantele speciale.

Și inspirându-se din salumeriile italiene, la Senviș nu puteau lipsi sticluțele monoporție de prosecco, dar și cafeaua de calitate, pe care o prăjesc chiar ei în locația din Floreasca. Câteva băuturi non-alcoolice artizanale completează meniul, iar pentru iubitorii de supe, două variante de supe sau ciorbe sunt disponibile în fiecare zi, și acestea schimbându-se zilnic. Și pentru încheierea mesei, aveți de ales la desert între salam de biscuiți sau tiramisu.

CITEȘTE ȘI
Ce s-a mâncat la prima masă de Crăciun

Senviș str. Popa Tatu 22 și str. Banul Antonache 59, București

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
Booking.com