Deschisă în noiembrie 2021, senvișăria Senviș din București se extinde cu o nouă locație aflată în zona Pieței Floreasca.
Un loc mic din zona veche a Capitalei, situat pe strada Popa Tatu, a devenit destul de repede un reper al iubitorilor de senvișuri din București, prin varietatea sortimentelor și calitatea ingredientelor, iar în urmă cu două săptămâni s-a extins cu încă o locație situată pe Banul Antonache, lângă Piața Floreasca.



Meniul permanent cuprinde 16 tipuri de senvișuri, de la unele clasice precum Prosciutto Mozzarella sau alternativa mai fancy de Buratta Mortadella, la unele mai deosebite, precum Coaste’n Pită, un panino umplut cu carnea coastelor de porc afumate și gătite temeinic în bucătăria proprie, garnisită cu salată coleslaw cu iaurt, castraveți murați, chili uscat și sos bbq. Există și alternativele cu pește, cum ar fi senvișurile cu somon sau sardine, dar și cele vegetariene, precum falafelul sau sabich-ul. Pe lângă toate acestea, zilnic apar senvișuri speciale, ediții limitate pentru ziua respective, care revin în funcție de priza la public pe care o au.
Prețurile senvișurilor variază de la 20 lei pentru unele din cele clasice până la 45 lei pentru variantele speciale.












Și inspirându-se din salumeriile italiene, la Senviș nu puteau lipsi sticluțele monoporție de prosecco, dar și cafeaua de calitate, pe care o prăjesc chiar ei în locația din Floreasca. Câteva băuturi non-alcoolice artizanale completează meniul, iar pentru iubitorii de supe, două variante de supe sau ciorbe sunt disponibile în fiecare zi, și acestea schimbându-se zilnic. Și pentru încheierea mesei, aveți de ales la desert între salam de biscuiți sau tiramisu.
Senviș – str. Popa Tatu 22 și str. Banul Antonache 59, București
Adaugă un comentariu