Festivalul roșiilor, Tomatino, revine la Rual Primul AproBistro cu cea de-a doua ediție. În plin sezon de roșii coapte, restaurantul a creat un meniu special pentru ultimul weekend din iulie, în care să pună în valoare vedetele verii.
Pe 26 și 27 iulie, bucătăria restaurantului se mută pe terasă, în curtea din spatele bistroului. Chef Laurențiu Hairadin și invitatul lui special, chef Alin Barabancea vor pregăti un regal de tomate în tot felul de moduri, inspirat din bucătăriile lumii.
„Anul trecut a fost un real succes, așa că am revenit cu Tomatino, festivalul din inima Bucureștiului ce pune pe piedestal roșia. Împreună cu colegul și prietenul meu, chef Alin Barabancea, cu care am mai colaborat și pentru alte mese speciale la Rual, am pregătit un meniu condensat, construit în jurul tomatelor”,
povestește cu încântare Laurențiu Hairadin, head-chef-ul Rual.
Vei putea, astfel, să alegi dintre gazpacho andaluz, ciorbă de roșii cu găluște și foie gras, vinete imam bayildi, ragout de roșii cu șnițel de vânătă cu prosciutto cotto și provolone, bao pescador, tacos carnitas, midii marinara, carpacio de roșii cu pepene și samosa de brânză de capră, panini bari, brioșă scandinavă cu macrou, osso bucco, burger tomatino, dar și două deserturi: papanași cu șampanie și visul unei nopți de vară, din mere cu scorțișoară și calvados, mascarpone cu polen, înghețată și miere.
Adaugă un comentariu