News

Vinuri vintage la Good Wine Athénée Palace Hilton

Wine pairing-ul pentru cine memorabile este un fenomen care începe să trezească tot mai des papilele gustative și ale românilor. Restaurante elegante și cu viziune își așteaptă clienții cu seri speciale, la care vinul de calitate este vedeta, alături de mâncăruri care îl ridică pe piedestal.

Pentru ultima seară a lunii martie, Athénée Palace Hilton și Goodwine au pregătit un eveniment gastronomic deosebit, creat ca o desfătare a simțurilor: o degustare de vinuri în combinație cu preparate special alese pentru a potența gustul acestora.

Chef Franz Conde și Sommelier Avram Laurențiu Achim vor fi gazdele cinei organizate în Café Athénée pe data de 31 martie, cină asociată ediției din 2017 a Good Wine – Romania’s Wine Convention.

Lista de vinuri exclusiviste cuprinde adevărate juvaieruri viticole:

  • S.E.R.V.E – Cuvee Amaury 2014
  • Tohani – Cuvee Valahorum
  • Recas – 2011 Selene, 2012, 2015
  • Vinarte – Soare
  • Oprisor – Vestitor

Vinurile se vor combina ideal cu preparatele gătite de Chef Franz Conde, precum cochiliile St. Jacques, melcii à la Bordelaise, specialitățile din piept de rață, cotlet de miel și medalion de vită, sau crema de zahăr ars de la desert.

Cina de wine paring costă 150 lei și rezervările sunt deschise, dar grăbește-te pentru că nu mai sunt multe locuri. Mai multe detalii găsești pe pagina evenimentului.

https://www.facebook.com/events/404089203276920/

Despre autor

Chili Pepper

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

elefant.ro
Booking.com

TukTuk.ro