apa aura
Drinks News

Virgil Ianțu devine brand ambassador al apei Aur’a

Povestea Aur’a a început în 2013 când a fost descoperit izvorul potrivit în Munții Banatului, la Ocna de Fier, cu o apă cu calități deosebite provenită din Izvorul Ursoanea. În februarie 2016 a intrat în producție prima sticlă de apă.

Din această toamnă Virgil Ianțu devine brand ambassador-ul acestei ape românești cu calități deosebite, născută în Banat, la fel ca și artistul căruia îi curge prin vene energia locului natal.

“Apa Aur’a are în spate o poveste foarte frumoasă pe care am aflat-o și eu de la oamenii locului, cei care au descoperit-o. Este atât de plăcut să vezi un om care atunci când vorbește despre rodul muncii lui, are ochii umezi de emoție și de bucurie. Am descoperit o apă care îmi amintește de apa din fântâna bunicii mele de la Mănăstur Vinga și care mi-a trezit amintiri foarte plăcute. Dar am descoperit și niște oameni faini, pasionați de munca lor, puși pe treabă, care se dedică și comunității în care trăiesc, la fel, cu pasiune și cu dragoste. Abia aștept să descoperim împreună această poveste frumoasă, cu nume frumos, Aur’a”.

Virgil Ianțu

În urma testărilor repetate, s-a constata că izvorul situat la kilometrii distanță de orice posibilă sursă de poluare, este o sursa de apa de o calitate superioară, cu un pH natural între 8,2 și 8,4, o cantitate extrem de redusă de sare și fără nitriți și nitrați, cu conținut natural de coloizi de aur și argint, cu efect regenerator asupra organismului.

Pentru a nu-și pierde calitățile, apa ajunge în linia de îmbuteliere din imediata apropiere a izvorului, fără a fi supusă niciunui proces chimic, ci doar procesului de filtrare mecanică. Apa pură cu aur și argint este îmbuteliată în recipiente din sticlă, pentru a-i menține calitățile nealterate.

Numele Aur’a este o combinație obținută din elementele cheie ale apei, aurul și argintul, iar apostroful dintre ele reprezintă picătura de apă ce le înglobează. De asemenea, eticheta ilustrează mediul natural din care aceasta izvorăște, din Munții Banatului și primește nota elegantă a foiței de aur care o definește.

Prezentă pe piețe competitive precum cele vestice, Aur’a a participat în cadrul unor competiții de profil ce i-au consolidat reputația. Aur’a este singura apă din România premiată cu trei stele de aur la Bruxelles, în 2016 și 2017, cu distincția Superior Taste Award, de către Institutul Internațional pentru Gust și Calitate. Acestea i-au adus și distincția Crystal Taste Award, ce revine unui număr limitat de produse din lume. De asemenea, Aur’a este singura apă din România desemnată din 2016 Trust Mark și partener strategic al Uniunii Camerelor de Comerț Bilaterale din România. Apa Aur’a este în același timp și certificată Koșer Parve.

Aur’a se găsește atât în forma sa plată cât și în cea mediu carobogazificată și este prezentată în recipiente din sticlă cu volume de 330 ml și 750 ml.

În restaurante se găsește în locuri precum Maize farm to table, Bistro Ateneu sau Complexul Stejarii Country Club.

În magazine Aur’a se găsește în rețelele Selgros și Mega Image, magazine naturiste și delicaterii precum Comtesse du Barry.

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

fashiondays.ro
Booking.com

AcademiaBarbatilor.ro

TukTuk.ro