Restaurante de top

Yacht Bucharest, o terasă inspirată de Riviera Franceză

Situată pe malul lacului Herăstrău, Yacht Bucharest este o terasă inspirată de Riviera Franceză. Deschis în această vară, restaurantul are un meniu internațional, cu precădere spre zona mediteraneeană.

Despre Yacht Bucharest

Restaurantul este situat pe partea de lac din parcul Herastrău, pe ponton, având o panoramă superbă asupra lacului și a insulei din mijlocul acestuia. Cele 150 de locuri la mese se înmulțesc în serile de weekend când terasa se transformă într-un club în aer liber, unde se dansează până la răsărit.

Înainte ca DJ-ul să își ia locul, cinele tematice și muzica live însuflețesc pontonul.  Fiecare vineri seară este dedicată muzicii live, cu artiști români și străini, iar serile de sâmbătă sunt pentru petreceri tematice, cum ar fi Seara Grecească sau Seară Spaniolă.

Proprietarul, de origine franceză, și-a petrecut mult timp în sudul Franței la petreceri pe yacht-uri luxoase unde se mânca bine și se petrecea până în zori. În momentul în care a ajuns în București și a văzut lacul Herăstrău, a vrut să recreeze acea atmosferă, de aici numele și designul terasei.

Meniul Yacht Bucharest

Meniul „de pe yacht” este inspirat din bucătăria mediteraneeană, dar și internațională. De el s-a ocupat Alexandru Cucu, fost concurent la Masterchef, împreună cu echipa sa de bucătari.

Cele mai cerute preparate din meniul terasei sunt pieptul de rață servit cu piureu de morcovi, tagliatelle cu somon și caracatița crocantă. Nici scoicile sau dorada nu sunt ocolite, însă. Printre deserturi, vedetele sunt tiramisu, lava cake sau profiterulul. Alături de acestea, meniul de băuturi este de la cocktailuri, preparate din cafea până la cele mai renumite șampanii. Băutura vedetă este Yacht Lemonade.

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

answear.ro

carturesti.ro%20
Booking.com

AcademiaBarbatilor.ro

TukTuk.ro