yasou
News

Yasou, noua destinație de casual dining din București

Yasou, noua destinație culinară din zona Floreasca, aduce clasicele rețete elene în inima Bucureștiului cosmopolit, reinterpretate pentru cei pe care gândul încă îi poartă la ultima vacanță în Grecia, dar și pentru cei care vor să redescopere aromele mediteraneene.

Autenticitatea gustului este dată de ingredientele folosite, importate, în proporție de 80%, direct din Grecia, de la ferme organice și microproducători locali. De exemplu, șofranul este adus direct din Kozani, măslinele și brânza Talagani, din Kalamata, iar mastica, din Chios.

Dacă pentru aperitive, Yasou merge către preparate extrem de familiare românilor, pe spreaduri și salate cât mai aproape de rețeta originală, felurile principale sunt, în întregime, reinterpretate.

În funcție de preferințele sale, clientul poate alege dintr-o selecție variată de carne. Gustul autentic este atins grație tehnicii tradiționale de gătire pe cărbune. Pentru carnea de vită, Yasou lucrează cu aceiași furnizori care au câștigat încrederea clienților și restaurantului Osho, din Bd. Primăverii, București, aflat sub umbrela aceluiași acționariat.

Meniul Yasou poartă semnătura lui Chef Iosif Ștefănescu, Head Chef și al restaurantului Osho, precum și al lanțului de restaurante Yasou Express și Orotoro.

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

answear.ro

carturesti.ro%20
Booking.com

AcademiaBarbatilor.ro

TukTuk.ro