garden hot pot
Restaurante Restaurante de top

Garden Hot Pot, restaurantul din pădure

Despre China, și mai ales despre aglomerările ei urban, se spune că este sufocată de poluare. Iar în condițiile acestea nu ne miră că cei mai de seamă chinezi încearcă să găsească soluții pentru un stil de viață mai bun.

Așa a apărut într-o pădure din Chengdu un restaurant integrat complet în natură. Hot Pot înseamnă vas fierbinte și este o modalitate de a servi masa specifică zonei, în care un vas cu supă fierbinte este pus pe mijlocul mesei și în el sunt introduse apoi legume și bucăți de carne care se gătesc de la fierbințeala lichidului.

Garden Hot Pot este situat în mijlocul unei păduri de eucalipt, lângă un iaz deasupra căruia plutește mai mereu o ceață ușoară și a fost conceput de compania chineză MUDA Architects, astfel încât să se integreze perfect în peisaj. Restaurantul are 500 de metri pătrați și a fost construit fără pereți, înconjurând iazul și lăsând natura să se întrepătrundă cu el, iar bucătăria este deschisă, într-o parte a sa.

Așa că data viitoare când zburați în China, poate trageți o fugă și până în Chengdu pentru o cină în comuniune cu natura.

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

answear.ro
Booking.com

TukTuk.ro