Cafenele & Lounge-uri

Un lounge cool: Tete-A-Tete (București)

La o plimbare lejeră prin parcul Herăstrău sau o tură cu rolele ori bicicleta, chiar lângă grădina japoneză, te așteaptă lounge-ul Tete-a-Tete, o locație deschisă indiferent de sezon, unde poți încerca câteva băuturi creativ compuse și preparate de bistro simple și gustoase.

Despre Tete-a-Tete

Tete-A-Tete Herăstrău este un business de familie și prietenie, de suflet. Lounge-ul si-a schimbat designul de la an la an, fiind mereu o exprimare a pasiunilor si viziunii celor 3 acționari. S-a observat o evoluție clară de la an la an, inclusiv din punct de vedere al design-ului, în acest moment Tete-A-Tete fiind pe drumul de a deveni o orangerie. Trecerea de la exterior la interior se face astfel firesc și natural.

This slideshow requires JavaScript.

Inspirația vine de peste tot, de la tot ce văd în jurul lor și de la trendurile de afară. În ceea ce privește designul, Bianca Coroi, unul din acționari, s-a inspirit din lucruri mici pe care le-a văzut, i-au plăcut și pe care le-a adaptat și transpus la o scală mai mare pentru locație. De exemplu, pentru canapelele, inspirația a venit de la un fotoliu pe care l-a văzut într-un showroom, care i-a plăcut, care avea husele astea și pe care și-a dorit să îl cumpere.

Sandwich-uri și băuturi interesante la Tete-a-Tete

Sandwich-urile sunt concepute să satisfacă toate gusturile. Și mai puțin obișnuite, precum este cel cu branză de capră, pară, piper, ulei de măsline și sare de Himalaya, și mai masculine, așa cum a vrut Vlad, unul din acționari, cu prosciutto și cu cașcaval.

Denumirile le-au ales în funcție de ce reprezintă sandwich-urile, de ingredientele folosite, în afară de cel cu prosciutto și cascaval, un sandwich sățios, al cărui nume este Jacquouille, inspirat de personajul din “Vizitatorii”.

Pe lângă acestea, mai poți încerca sandwich-ul cu carne și emmentaler ce are sos de curry sau sandwich-ul cu somon și capere, pastă de brânză de capra sau de vacă, ori sadwisch-ul cu ton care este definitivat de maioneză și sosul cocktail.

Ca să lunece ușor sandwich-urile, poți să le acompaniezi cu unul din multele cocktailuri pe bază de whiskey, gin, rom, vodcă, spumant sau una din varietățile interesante de sangria. Dacă vrei fără alcool, atunci ai de ales între cocktailuri virgine, cinci tipuri de smoothieuri și opt tipuri de limonadă, din care preferata noastră este Brazilian Lemonade, pe bază de lapte condensat.

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

fashiondays.ro
Booking.com

AcademiaBarbatilor.ro

TukTuk.ro