Restaurante

Primăvara a venit la SOFA World Cuisine

Într-o atmosferă relaxată și destinsă, restaurantul SOFA World Cuisine și-a prezentat noul meniu de primăvară, care ne-a încântat prin punerea perfectă în scenă a filosofiei acestui restaurant: îmbinarea și alăturarea rețetelor, ingredientelor și tehnicilor de preparare a mâncării specifice diverselor culturi culinare, de la cea chinezească la cea românească, de la cea italiană la cea marocană ș.a.m.d.

Amfitrion a fost Marius Tudosiei, cunoscutul realizator al emisiunii Sănătatea în bucate, de la Digi24 și promotor al gastronomiei de calitate, totodată pasionat călător, care a explicat celor prezenți despre bucuria descoperirii diverselor tipuri și tipologii de bucătării din întreaga lume. Proprietarii Anne Ampawn și Michele Serrano au oferit detalii interesante despre ingredientele și preparatele din noul meniu iar invitații au avut ocazia să le consume în premieră.

Meniul conține șase startere, două preparate pasta & risotto, patru feluri principale și patru deserturi, la care se adaugă, desigur, colecția de vinuri italienești atent selecționate. Am remarcat Dim Sum, preparatul de origine asiatică prezentat în premieră în România și care se anunță drept o vedetă culinară a acestui an, apoi Pesto alla Trapanese, cu povestea lui ce vine de la marinarii din portul Trapani, tajine-ul lemon chicken, rețetă provenită de la nomazii berberi din nordul Africii dar și varza călită, reprezentanta bucătăriei românești, aromatizată cu busuioc și roșii. Plus, desigur, deserturile delicioase, cu o mică ovație pentru Summer Tiramisu, o explozie răcoritoare a aromelor de fructe de pădure.

Poziționat în zona de nord a Bucureștiului, restaurantul SOFA World Cuisine este decorat într-un stil minimalist, elegant, în care accentele de metal se completează perfect cu priveliștea amplă oferită de pereții din sticlă. Locația ideală pentru o petrecere privată sau pentru o cină romantică, SOFA World Cuisine reprezintă una dintre cele mai complete opțiuni în peisajul culinar bucureștean.

Despre autor

Chili Pepper

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

fashiondays.ro
Booking.com

AcademiaBarbatilor.ro

TukTuk.ro