Cafenele & Lounge-uri

Meron Caffe – cafeaua așa cum ești tu

Deschisă doar de câteva luni în inima Pieței Victoriei, Meron Caffe este locul în care să încerci diverse specialități cu cafea, să te întâlnești cu prietenii sau să stai liniștit cu laptopul la o masă pentru a lucra într-un ambianță plăcută.

Despre Meron Caffe

Povestea brand-ului Meron a început în 2015, când o echipă de investitori clujeni a creat un concept unic pentru spațiul cafelei din Romania, conturând prima locație a unui lanț ce urmează să se dezvolte în franciză. În februarie 2017, Meron numară deja 3 locatii: două în Cluj-Napoca și una în București, fiind printre primele francize care au depășit granițele Transilvaniei.

Conceptul pornește de la cuvântul „Meron”, care provine din limba greacă și înseamnă „zile”. Definită minimalist, o joacă între lumini și forme geometrice, lemn și fotolii confortabile, cafeneaua se vrea simbolul echilibrului. Meron se adresează unui public educat în domeniul cafelei, cosmopolit și activ, de la tineri antreprenori până la bloggeri de fashion sau familii cu copii. “Coffee as you are” este propunerea Meron pentru diferitele tipologii umane care formează o comunitate în continuă dezvoltare. Sub hashtag-ul #peopleofmeron, clienții fideli devin ambasadori ai brandului în cadrul rețelelor de socializare.

Despre meniul Meron Caffe

Cafeaua are origini multiple, de la Brazilia la Ethiopia, Guatemala, Kenya sau Costa Rica. Principalul blend folosit se numește Confort Blend și este o cafea 100% arabica, cu arome de nuci și caramel. Și metodele de preparare ale cafelei sunt diverse și realizate cu toată dedicarea necesară. Astfel, în locație vei putea bea de la un espresso clasic la aeropress, frenchpress, moka, kemex, v60 și coffee kettle.

Meniul basic conține americano, doppio, cortado, espresso con panna, latte machiatto, caramel machiatto, long black, flat white, irish coffee. Dar pe lângă acestea mai poți comanda și Meron Delights, adică Oreo/ Toffifee/ Havana/ Snickers/ Kinder Bueno Coffee Shake, ciocolată caldă, băuturi de sezon, cum ar fi Gingerbread Latte iarna, și diverse tipuri de limonade, smoothie-uri, fresh-uri și vinuri.

Ca să nu bei cafeaua pe stomacul gol, poți alege din vitrină croissante, biscuiți, cheescake, brioșe și alte prăjituri, dar și sandvișuri proaspăt preparate. Cafeneaua este deschisă de dis-de-dimineață până seara târziu în fiecare zi și toate băuturile pot fi luate și la pachet dacă nu ai timp să stai să le savurezi acolo.

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

fashiondays.ro
Booking.com

AcademiaBarbatilor.ro

TukTuk.ro