Obiceiul franțuzesc de a servi ridichi cu unt dulce și sare de mare, e o lecție de simplitate gastronomică. Pasta de anșoa adaugă savoare untului și înnobilează rețeta aceasta simplă și de efect.
[amd-zlrecipe-recipe:11]Ridichi cu unt de anșoa
S-ar putea să-ți placă și:
Despre autor
Chili Pepper
Recent Comments
- Un nou restaurant Sciccheria în centru on Aniversare cu stea Michelin la restaurantul Sciccheria
- Ce e nou în Noua Bucătărie Românească on ZĂMURI – supe, zupe și năcreli (rețete ardelenești din bătrâni)
- Ziua Internațională a Burții de Vită, sărbătorită în premieră în on Tomatino – festivalul roșiilor la Rual primul AproBistro
- Noutăți la restaurantul Gramont on Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter devine Gramont
- Ziua Națională a Ciorbei on ZĂMURI – supe, zupe și năcreli (rețete ardelenești din bătrâni)
Adaugă un comentariu